ozklay supermommss Aaa ben ilk gebelik sandım ondan öyle demiştim 🤭 maşallah, Allah her ikisini de nasip etmiş. Sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar inşallah ♥️
supermommss Teşekkür ederim Rabbım dileyen herkese nasıp etsin sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlermize🤲🏻🥰
Deletedmom_290 ozklay yok kız hanıleyken hesabı açtım kız demısler dı Lina koycaktım ole kaldı hesap erkek olcak oyuzden ısmıde degıstı ahah
ozklay Deletedmom_290 Yaaa ahahah ben de kız olursa Lina düşünüyorum da ondan merak ettim 🤭 Erkeğin ismi belli mi bari
Deletedmom_290 ozklay evet kuzey 😆Lina anlamı çok güzel karakter ozellıgunı bıle arastrdım Lina kurandada gecıyor Kuzeyde karakter ozellıgı vs güzel ve kuzey yıldızı kolye yaptırcam doğumdan sonra anlamlı diye
ozklay Deletedmom_290 Evet ben de anlamını beğenmiştim, bir yer de görmüştüm araştırdım hemen. Ayy Kuzey kulağa çok hoş geliyor, adıyla yaşasın paşa ♥️
deletedmom43191 Zeynep248 bacak arasina bakti kiz dedi ve gercekten kizim var dogdu 7 aylik oldu bile
ErsBegAs ozklay Erkek 🥰 bacakları açıktı canım pozisyonda hemen gösterdi 😍 bize hep pipisini gösteriyordu biz yüzünü hiç görememiştik 🤣 şu an bile yüzünü saklıyor eliyle hep 🤣🤣
aleyy53 ozklay saklıyor kızımdada 20.haftada ögrenmıstım gecen hafta %60 erkek dwndi yarın gıdıcdm bakalım