acemianne22 bartulies bana da bakar mısınız🌸 Son adet tarihim;24 temmuz fakat hamile kaldığım ay Agustos olması gerekiyor Doğum tarihim:26.11.1993
ervanur38 @bartulies bana da bakar mısın? 32 yaş son adet tarihim 19 Ağustos ama hamile kaldığım ay Eylül
Sarpatesinannesi ozozgelii tavsiyem hiç daha bu topa girme bende 6 haftaliktan itibaren baktırdım burda hemde çok bildi diye etiketlenenler dahil hepsi kiz demişti doktorda 11 de kız 12 haftada erkek dedi
ozozgelii Sarpatesinannesi haklısınız aslında, biri doktorun göremediği pipiyi bile gördü 😅 çok emin bir şekilde 🙃 oğlum var kız geçiyor gönlümden hayırlısı sağlıklısı olur inşallah
ozozgelii bartulies ben bunu oğlumda yapmıştım kız çıkmıştı 🤣 şimdi yapay zekaya sordum kız çıktı siz erkek demişsiniz 😂
bartulies ozozgelii ben hep takvimden bakarım benim etrafımdaki herkesin takvimden tuttu otomatik ve takvim farklı yanıt veriyo tabi çokta gönül bağlamamak lazım 🤭
esocaan ozozgelii bende 5+3te gittim kesem aynı senin ki gibiydi 9mm cıkto ama yolksac göremedik cok korkuyorum boş olur diye
ozozgelii Hnddmr böyle olduğunu düşünüyorum aslında bende ama öyle emin konuşuyorlar ki acaba mı diyor insan 🙃 burası yüzünden kız a dair umudumu yitirdim 🤣🤣 sağlıklı olsun tabi önemlisi o
ozozgelii esocaan beta hcg değerinizi de takip edin boş görünse de müdahale ettirmeyin ve alttan muayene yaptırmayın . 8-9 haftaya kadar bekleyin mutlaka
ervanur38 bartulies ben Ağustos ayında memleketteydim eşimde yoktu 7 Ekim’de geldim olduysa ondan sonra oldu zaten ben geldiğimde yumurtlama dönemi felan geçmişti takvime göre ama nasip işte daha keseyi bile göremedik
ozozgelii bartulies benimde son adet günümdü 8 temmuz ben 22 temmuzdan sonra eşimden ayrı yerdeydim o arada olmuştur gebelik . Temmuz sayılıyor o zaman demi