Buseea0279 2812 takviye kullanıyorum ben ama eşime bşrşey demedi doktor bizde almadık herhangi bşrşey
Buseea0279 mom_51 teşekkür ederim benimde başlangıçtan 12. Gün pik görüyorum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim en kısa zamanda olur inşallah
bluemom24 Buseea0279 pikten önceki günleri değerlendirin mutlaka pik günü ve ertesi günüde değerlendirin spermde kalitesizlik olur derseniz gün aşırı yapın ama en verimli gün yumurtlama günü bence
Buseea0279 bluemom24 yumurtlamayı mutlaka değerlendiriyoruz zaten kısmetse bu ay inşallah yüzümüz güler
[silindi] Buseea0279 insallahh Benle eşim 21 22 yaşlarındaydız 2 buçuk yıldır da evliyiz ama olmuyor pcosta var bende
Buseea0279 [silindi] siz bizdende gençmişsiniz doktorlar hu yaşlarda ilaç vesaire önermiyor evet 30 A yakın olsam yada 30 ğstü olsan tamam dedi ama şuan gereksiz dedi umarım sizinde en kısa zamanda olur 😇
senos15 Buseea0279 regliden temizlenince bir hafta hergün ilişki net gebelik bide en son regli tarihinden 14 gün önceye git takvimden yumurtlaman her zaman kaçından kaçına oluyormuş öğren canım
babymom2026 Buseea0279 pik gördüğüm gece ve sonraki akşam değerlendirdik sadece canim stres yapma pik gününü değerlendir gerisi takdiri ilahi canim inşallah olur
minimix Buseea0279 ovulasyon kiti kullanmadım ama şöyle bişey duymuştum yumurtlama döneminde şeffaf sümükümsü bi sıvı geliyor ya o geldikten 1 gün sonra en iyi zamanmış denenebilir
Buseea0279 minimix evet bende o akıntıyı görünce anlıyordum önceleri yumurta akı kıvamında bir akıntı