Bade088 Dogumdan sonra 40.gunde başladım ama hiç adet olmadım ilac mi yapıyor emzirdigim için mi böyle sizce kullanan var mi
Kvsr46kvsr Bade088 ben kullanmadım ama arkadaşım kullanıyordu, emzirdiğiniz içinde adet olmuyorsunuzdur , ilaçtanda kaynaklıdır. Oda regl olmuyodu çünkü 🤷🏼♀️
twobabymomm Bade088 ben zlaynda kullanıyordum emzirirken ve 2. Aydan itibaren düzenli adet oldum ama cerazette hiç kullanmadım bilmiyorum
Nurci Bade088 valla olmamak daha iyi bence ilaçdan olmuyorsun ben 3 ay kullandım 3 ayda beni mahvetti o ilaç her ay 15 gün adet oluyordum bıraktım bu ay
Bade088 Nurci şimdi ne ile korunuyorsun spiral taktirrcam doktorlar yanaşmıyor adet olmadan zor olur diyor sezeryan da oldum
4567788 Bende doğumdan sonra kullanmaya başladım onu. Emzirdiğim için olmuyordum bide doğum kontrol hapları adet olmayı engelliyor en son bıraktım olmaya başladım derken hamile kaldım
Minasuu22 Bade088 canım emzirdiğin için olmuyorsun sağlık ocağında ki hemşire bana 2 yıla kadar normal demişti bende 6 ay olmamıştım