minikkalp2 Merhaba 3 yasında kızım var 34 haftalık hamileyim. Önceki sezeryan dikiş yerimde ağrı oluyor yürürken ayaktayken iş yaparken. Yaşayanınız var mı
zge135 minikkalp2 normal aşko geriliyor ya bende de oldu kızım 13 aylıkken kalmışyım hamile doğdu 6 aylık maşallah ilkinde 5 günde toparladıysam bunda 7 gğnde toparladım fark o başka bir fark yok
demirrleydi_ minikkalp2 seninle aynıyız kızım 3 buçuk yaşında olucak yakında ve 34.haftadayım ama bende ağrı olmadı dikiş yerinde yani doktor kontrol ediyodur hiç incelme veya içten yırtılma var falan demedi mi sana dikiş yerini kontrol et kızarıklık varsa acile danış
baynd minikkalp2 ayyy benimde şuan öyle dün geceden beri inanılmaz bir ağrı kasıklarıma doğru doktoruma yazdım çağırırsa gideceğim böyle bir ağrı sancı yok yani
minikkalp2 zge135 doktor da kontrolünde bişey demedi ama bu hafta coğaldı gerçekten ağrı batıyor resmen
minikkalp2 demirrleydi_ doktorum bir şey demedi böbreklerime kadar da kontrol eder yani eminim bakmıstır. Eğer artarsa gideceğim cünkü yürütmüyor
zge135 minikkalp2 tabi doktora gitmeniz daha iyi olur ama ben de yaşadım sürekli bi bak bi bak diyordum insanlara ama doktor hep iyisin diyip gönderdi her seferinde de bıkmadan yanıtladı ama bir sorun çıkmadı şükür
demirrleydi_ minikkalp2 çok geçmiş olsun canım göz ardı etmemekte fayda var ya da enfeksiyon da olabilir oda ağrı yapar
minikkalp2 zge135 dokununca öyle bi ağrı acı yok ama yürürken cekme gibi yanma oluyor büyük ihtimal bir problem var bence de
minikkalp2 baynd yarın doktorum yok ama nst için gideceğim o şekilde çağırmıstı ebelere soracağım size de bilgi veririm insallah bi sorun yoktur kaç haftalıksınız
minikkalp2 zge135 gittim baskıdan kaynaklı oldugunu söyledi enfeksiyon riski için ilaç aldım ama geçmedi acıkcası
zge135 minikkalp2 pek bir şey yapmıyorlar ben ikinci sezeryanda 22 ay vardı aralarında gebelik dahil 39+4 te doğum dediler işi çıktı 39+6 da doğurdum
minikkalp2 zge135 yani ağrı çekiyoruz sonucta ve bi nedeni olmalı ama istedğim yanıtı alamadım normal dedi peki dedim