Mercnn Kızlar medipol bahcelievlerde 1 hafta önce doğum yaptim aklınızdaki sorularinizi cevaplayabilirim
erikarpuz Mercnn sağlıkla büyütün inşallah❤️ hangi doktora takipliydiniz mesai dışında doktor geliyor mu ben de 37+6yım normal bekliyorum ama çok korkuyorum 😔
Mercnn erikarpuz muhabbet haliloğlu doktorumdu çok memnun kaldim 1 hafta olmadan dikislerim bile düştü ben mesai saatlerinde doğurdum ama mesai dışında da geliyor kendisi
Mls5 Bende oraya gidiyorum Necla ülkere ve serdar kayaya, üçüz olduğu için muayene ücretleri artıyor biraz 🥹 doğumda nasıl oluyor oda süsleme vs
hacerafraahmet erikarpuz bende asiye hanıma gidiyorum 23 haftalığız, nasıl doğum sezeryan olcak 3. Gebelik ama yinede insan endişe ediyor Memnun kaldınız mı
erikarpuz Mercnn sağolun güzel geçti ama alt dikişlerim zorluyor biraz size sadece batikon mu verdiler temizlemek için
Mercnn erikarpuz evet sadece batikon benim dikislerim zorlamadi çabuk iyileşti ama15 gün oldu afedersiniz idrar yaparken sızlıyor ve tuvalete sıkışmiyorum gelmiyor tuvaletim zar zor yapıyorum yani neden bilmiyorum umarim düzelir