6 senedir bu illetle uğraşıyorum ilk hamileliğimde sayesinde zehir oldu günlerce hastanede yattım ilk başlarda farkedemiyordum enfeksiyon böbreklerime kadar cikiyordu crp 285′le 5 gün hastanede yattım enfeksiyon yüzünden 3 cm acilmam oldu ama durdurdular çok şükür saglikla vaktinde doğum yaptim şimdi tekrar hamileyim yine ayni 16. Haftada 2 kutu antibiyotik kullandim tek çözümü kültür yaptırıp doğru antibiyotiği kullanmak ve tekrar buluşmasını engellemek. Dışarıda kesinlikle tuvalete girmeyin bol su için afedersiniz ilişkiden önce eşiniz temizlensin çünkü eşten bile bulaşıyor. Ve turna yemişi Cranberry diğer adı günlük bir avuç bunlara uyarsanız bulaşmıyor ne zaman dışarıda tuvalete girsem hemen enfeksiyon bulaşıyor ben bunlarla birazda olsa süreyi uzatıyorum. 11. Haftamda kasik ağrısından iki büklüm doktoruma gittim ben bebeğe bir sey oldu sandım ama 0 olmasi gereken idrarda enfeksiyon 2 bin küsür çıktı doktor bile şaşırdı. En ufak belirti de hemen doktora gidip ilaç başlamak lazim ilerleyince çok sıkıntı kasik agrisi icin kendinizi sicak tutmanız lazim ayaklarınıza sicak su torbası koyabilirsiniz çok rahatlatıyor