Elfidanur Nisanmomy böyle kımseyle detaylı konuşmadım teşekkür ederim ılk gebelıgımı ogrendıgım an scooterdan düşmüştüm 😂🤦🏻♀️Öyle yapalım dedıler ıstemem dedım çok şükür bugüne geldık ınsallah yaptırcam doktorumla konuşayım
Elfidanur Nisanmomy Briahll Bende kesınlıkle sağa yaptırırım boğmaca yenı çıkmış dedıler bana da ıcınde mı oluyor aşının Ilısu ayrı mı
Briahll Elfidanur boğma a tetanoz karışık oluyor karma aşı deniyor ben ilk dozu ondan yaptırdım 2. Doz normal tetanoz oldum.
Nisanmomy Elfidanur karma aşı olarak geçiyor tek aşının içinde. Önce karma olanı yaptılar 1 ay sonra tek tetanoz aşısı yapılacak
Elfidanur Busranur_mnts benımde arada gelıp gıdıyor ayakta nadıren ama uzandığımda yada otururdugumda pıtır pıtır karnımı açıp bakmaya fırsat vermiyor ama ılerleyen haftalarda dışardan görürüz bence o an daha değişik oluruz kesın 😂🥰kızım olacak ısım bulmadık hala kı adıyla hıtap etmeye başlayayım
Busranur_mnts Elfidanur aynen bende de öyle ya Aklımda abir iki isim vsrdı eşim beğenmedi buluruz bişey bakalım 🤣
Elfidanur Bburcuyavuzz mecbur kalmadıkça sağa yatmıyorum işte hayırlısı ınsallah sağ salım alırız da kucaklarımıza kızlar uyku saatlerını konuşuruz 🥰😂🐣🧿
handan3958 Elfidanur bnde 19+4 haftalgim en rahat sağa sola yatabiliyorum sırt üstü yatmak istiyorum ama korkuyorum nefesim kendime yetmiyor sanki sürekli nefes nefeseyim oturduğum yerden kalktgmda bile bı nefes darlığı oluyor sebebini çözemedim 🥴
bluemom24 Tek taraflı sola yatmak çok zor ya arada dönüyorum ben sağa da sağ sol olayını annelerimiz bilmezmiş bile yani birde sağa yatmak sünnet ne bilim ne zararı olabilir ki diyorum Rabbime emanet💓🥺
Adaym Elfidanur karnınız çıktı mı ki aynıyız benim karnım yok henüz. Ama ben de uyanirsam daha uyku tutmuyor
Fatma_furkan1996 Nisanmomy ben sırt üstü yatmaya alışmışım bir türlü değiştiremiyorum bir zararı var mı acaba bebek için 2.hamileliğim benim bir sıkıntı yaşamadım ama
Nisanmomy Fatma_furkan1996 doktora sorduğumda sırtüstü yatma demişti bebeğe giden kan akışı azalıyormuş
Ulkumom Elfidanur Elfidanur hamile yastığı aldım e bebekten çok rahatladım sağıma da yatsam soluma da yatsam yandan destek veriyor bende 19+2 deyim.