Levmel Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini vs. Nerelerden alıyorsunuz, ben ebebek ve civilden yapiyorum alisverisimi ama,şöylede birşey var ebebeğin kıyafetleri biraz daha pahalı ,aynı tür şeyler civildede var ve gayet uygun kaliteli ürünler. Sizler nabiyorsunuz,😊malum herşey ateş pahası.
Yasemincifci Levmel cabım ben ebebeğin indiriminden yarrlanarak aldım gayet uyguna aldım civildende 2 tane hastane cıkışı aldım onuda indirimdeyken almıştım bide en ycux bebek marketten yaptım alışverişimi
Hbsanneoluyo Levmel lc waikiki de daha da uyguna bulabilirsin indirimleri takip edin mutlaka ben battaniye alt üst takım şapkası önlüğü zıbını hepsini sadece 50tl ye aldım
Sevdaninmucizesi Levmel e bebek lcw civil karışık şuan daha 3 5 parça aldım yeni yeni alıyorum ama lcw sevdim daha çok
Yasemincifci Levmel gezdir cnm aynı şeyler farlı fiyatlara satılıyır bazı sitelerdede sana hangisi uygun geliyorsa ordan al
Tubakrts Genel olarak herşeyi e bebekten aldım canım. İndirimleri takip ettim. Herşeyi neredeyse yarı fiyatlarına aldım. En ucuz bebe markete de iyi geliyor ürünleri diyorlar ama bilmiyorum cesaret edemedim
tazeanneck Tubakrts et canım merak etme bende emin olamamıştım sonra ablam hediye almış ordan kumaşları yumuşacık öyle olunca bende cesaret edip aldım ve hemen yolladılar kumaşları da benim hoşuma gitti ve çokta uygun şimdi bir kaç bi şey daha alıcam ordan
Damla21koksal Levmel Bnce güzel organik ürünler çok güzel ütü yaparken daha net anladim bide carters inkiler kesinlikle çok iyi Chico dan daha iyi yani
mrsdoruk Levmel ben açıkcası e bebek civil bu tür yerleri hiç sevemedim ısınamadım da kıyafet konusunda ne yazık ki açıkcası eminönüden aldım tüm kıyafetlerini hem çeşit fazla hem her şey çok güzel