sseymamoms Cimcime30 çok çok ince bir cizgi gibi gördüm her fotoğraf ışıktan dolayı farklı cıkmış ama. Birinde var gibi birinde yok gibi kuzum
_nejla_ Cimcime30 bacim testlerinin ekran goruntusunu alip renkleriyle oynadim birinde cok cok silik var gibi ama birinde yok bilemedim ki insllah vardir
Mamiko_2020 Cimcime30 umutlandırmak istemem ama bence hamilesiniz ☺️sadece çooookkkkk küçük beta belki 5 falandır o kadar yani 🤗
Cimcime30 Mamiko_2020 yok umutlanmam bacım çok şükür negatıf görmekten pozotofo görümcem sorguluyorum pazartesı bellı olur net dımı
Mamiko_2020 Cimcime30 tabii olur çookk rahat olur hemde 🤗Rabbim gönlünüze göre versin takipte olucam testleri 🤭🤭
visnelicheescake Cimcime30 Ay gözlerim bozuldu bende az bakmadım kendi testlerimde şu çizgiyi aramak için
[silindi] [silindi] hafif ama çok hafif bi cizgi var ama emin de değilim Kiii daha var adetine bi iki güne tekrarla bakalım 🌼
[silindi] Cimcime30 sanki yukarda bi yorum da 5.gun negati 3. Pozitif yazmışlardı belki senin de öyle olur