Sendenbanakalan Bende geciktim bu ay .kanı adet tarihimi tahmnin ettgim günü vermiştim 04 cıktı negatif ve hala olamadım evde adet söktürücü var dün başladım son cagre napacagımı bilmiyorum
Sendenbanakalan Deletedmom_878 kekik cayı ada cayı yaptım yok gelmedi akşama yine sizin dediklerinizden denerim
ArasMom__ Deletedmom_878 olabilir ya emzirenlerde düzensiz olabilirmiş diyorlar. Birde son bir ayda 3 defa arveles aldım geciktirmiş olabilir mi?
Deletedmom_878 ArasMom__ olabilir tabi canım gebelik olsa çok geçti ikinci çizgi çıkabilirdi ama iç diyemem olur da gebelik olabilirse çok gecikirse bide kan ver doktora git
ArasMom__ Deletedmom_878 yarın bebeğimin aşısı var sağlık ocağında fırsat bulursam kan verecem öğleden önce gidebilirsem
ArasMom__ Deletedmom_878 ahahaha doğru benim stresimi paylaşıyorsun sağol😁 regl değilim bence ama yine stres oluyorumbi baktım dayanamadım bu gece yine 4. Testi yaptım 🤣🤣🤣
Sendenbanakalan Deletedmom_878 ne yalan söyleyeyim test yapmadım ovulsyon yapmıştım evde o vardı o da negatif oldugu icin belrtide olmadıgı icin adet gecikti diye hem adet sökücü hem bitkilerden faydalanayım dedim sizin tavsiyeniz sayesinde 🩷🌸 belli başlarda adetim sekiyor buda o aydan birisi
Deletedmom_878 ArasMom__ ayy ne çıktı pekiii sence gebelik varmı ben bu ay sayısız test 3 kere kan verdim bir düşüğüm var ya çok korktum
Deletedmom_878 Sendenbanakalan ay yine de gebelik olmadığına emin olup yap ne olur ne olmaz benim bir düşüğüm var gebelik bilmeden ilaç kullanımından dolayı çok korkuyorum o yüzden
ArasMom__ Deletedmom_878 4. Testi yapamdım eşimde kızıyor artık çok takıyorsun diye git yarın kan ver diyor 😂😂
Sendenbanakalan Deletedmom_878 benimde düşügüm var 🥹🩷 nasip olursa belli olurdu 04 ten yükselmesi zor ki baya gün gecti en azından belrtisi olurdu nasip işi ❤️ olur rabbim gönlümüze göre verir inşallah her isteyene
Sendenbanakalan Deletedmom_878 yok hic cocugum 6 haftalıktı kanamam oldu evde parca düştü .bu arada regl oldum en azından yumurtlma takip edip nasibimi beklerim🩷