derryaaneva GozdeKB 5 Eylül de oldum 9 ekime randevu aldım bende bu test daha yapicam 7 Ekim’de ona göre hastaneye gidicem
derryaaneva GozdeKB hayır 2 gün önce rüyamda görünce yaptım yoksa ümidim yoktu yani gecmesini bekliycektim
derryaaneva GozdeKB ovulasyon testi almıştım bu ay değerlendirmek için 2 gün yapabildim sonrasinda amcam vefat edince eve pek gelemedim o yüzden bu ay çok bi şey değerlendiremedik yani varsa da mucize bi şekilde vardır
brokenangel35 Ben de hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta once rüyamda hamile olduğumu cinsiyetinin ise kiz oldugunu görmüştüm, 1 hafta sonra hamile oldugumu öğrendim hamileyken 3 kere daha kiz bebek görmüştüm cinsiyeti öğrendiğimizde de kızdı
Meltem3461 Bende hamile olduğumu öğrenmeden bir iki hafta öncesinde hamile olduğumu görüyordum iki defa gördüm
Panikkedi GozdeKB ben ilk denediğim ay gördüm gebelik testi yapıyordum pozitif çıkmıştı gebelik olmadı bu ayda kan sonucuma bakıyordum beta 0.888 çıkmıştı hamile değilim demiştim bakalım bu ay tersi çıkacak mı bekliyorum 🥰
aselbalim GozdeKB bizde bebek istiyorduk ama adetin gecikmemisti ve testde yapmak istemiyordum adet gecikmesi olmadan ama sabah uyandigimizda eşik rüya gördüğünü söyledi yeşil gözlü sarışın bembeyaz bir kızımız daha oluyordu dedi bende o ise gottikten sonra test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ve ne hikmettirki cinsiyetimizde kız ikinci kızımız olucak inşallah yani bazen rüyalar bir işret olabiliyor bazende tabiki bilinç altı onu yaomadan bilemeyiz ama hayal kırıklığına uğrama gibi bı ihtinalde var adet gecikmesini bekleyin isterseniz
GozdeKB aselbalim bende öyle yapıyorum canım daha test yapmak için çok erken Eylül 11 di son adetm 28 inde ovulasyon testinde yumurtlama gördüm 12 Ekimde yapmayı düşünüyorum senin yazını okuyunca çok duygulandım keşke benimde öyle olsa bu ikinci görüşüm birinde kızdı birinde erkek ama hayırlısı olsun tabiki
aselbalim GozdeKB rabbik seninde gönlüne göre versin biran önce inşallah bekledigin haberle mujdelenirsin 🙂