ikimelekannesi34 Kızlar ishal bulantı ağrı şimdiden ne derseniz var özele gidiyorum isteğe bağlı 37 den hemen sonra sezaryan olmak istiyorum 3 bu sezaryan acaba 37 de isteğe bağlı kötüyüm kusma ishal rahatsızlığımı dile getirsem sezaryan edilir miyim
Mrvmrv78 ikimelekannesi34 bence acele etmeyin daha 3 haftanız var düzelirsiniz o süreçte sonuçta bebeğin gelişimini tamamlaması da önemli
ipek63yldz_ ikimelekannesi34 Bende senin gibiyim canım kusma yok ama sancılar var ara ara gelip gidiyor çok şükür 🤲🏻 bende erkenden alın dedim doktor garanti birşey vermiyor 1 günde 1 ayda 3 ayda küvezde kalabilir şansına kalmış birşey diyor onun için mecbur idare edicez 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤲🏻🤲🏻 sağlıkla 37 haftayı görelim yeterli 🤲🏻 oglum 37+3de dogdu çok şükür sağlıklıydı 🤲🏻🤲🏻
ikimelekannesi34 Mrvmrv78 öyle mi dersiniz sezaryan normalde 38 de alıyorlar 3 sezaryan olacak bu gebeliğimle beraber
ikimelekannesi34 ipek63yldz_ bende 37 gördükten sonra hemen alsa ne olur diye düşünüyorum oğlumda 37 de doğdu da bu sefer hamileliğim baya zorlu geçiyor
ipek63yldz_ ikimelekannesi34 Maalesef benimde ikinci hamilelik aşırı zorluyor ilkinde dogurmadan 1 hafta önce düğünlerde hoplayıp zıpladım ,😂 illaki alması lazım yani
Mrvmrv78 ikimelekannesi34 bence öyle benim doktorum 39 dan önce gün vermiyorum erken doğum gerektirmeyen bişey olmadığı taktirde dedi mesajla anne karnında durduğu her gün çok değerli