ylzmommyy Deletedmom_808 Kız geçen gece çişim geldi o sırada da kocamla konuşuyorduk kalktım yataktan pijamayı sıyırdım ahhshekrnfkrke kocamda napacagını sasırdı garibim
Nejbir Deletedmom_808 bende bi ara oğlum okula gidşcek 5 yaşında büyüğü ikinci çocuğumda erkek oda 3 yaşında . büyğk oöan ojula gidiyor yumurta haşlicam küçüğe de yapıyorum ona h Yapınca bi saat oldu bakıyorum ev iğrenç kokuyor ama yumurta dan kaynama sesş bile gelmşyo ocak açık ama içşne su koymamışım meğer
Nejbir Bi ara da oğlumun emziğini sakladım ortalıkta olmasın dşye gğn boyu sşnşrden patladım nerde bu emzik dşye çocuğa da kızıyorum yeter sürekli kaybediyowun falan o anda gidip yenisini alamıyorum köydeyiz çarşıya gitmek lazım Fakan tğm aile emzik arıyoruz oğkumda ağlıyor uykusu var emziksiz uyumuyo sonra bi ara aklıma aklıma geldi bakayım dedşm tek seferde bş yerde buldum ben koydum aslında ama hatırlamıyorum hiç sabahtan beri bakıyorduk bide
sematckn Deletedmom_808 yaklaşık 3 haftadır ev anahtarım ortalıkta yoktu aramadığım yer kalmadı en sonunda yeni anahtar aldım bugün dondurucuda buldum anahtarımı enteresan bi andı 😂
usedaa Kahvaltı hazırlıyordum zil çaldı kargo gelmiş kapıyı yukardan açmak yerine hazırladığım kahvaltı tepsisi ile beraber kapıyı açmaya inmişim 😂😂kargocuya rezil olmayem die tepsiyi arka bahçeye bırakıp kargoyu aldım sonra tepsimi alıp eve çıktım 😂😂😂 Eşim arabada bekliyor bziim arabaya benzettiğim başka bir arabaya binmişim 😂 A
Musilk-1 Deletedmom_808 bendede var ikitane ama o üçüncü de olacak tamamen hafıza kaybı Allah sonumuzu hayretsin😂
Kukoss Uff sabah uyandim dislerimi fircalicam, banyoya girmemle cikmam bir oldu esimde diyo noldu, dedim hangi dis fircasi benimdi 😂 yarim saat güldük buna hafizamin %40 ile ilerliyorum hamilelikte 😂
Yank Kendi arabama benzeyen arabayi anahtarla acmaya calistim acilmayinca anahtarin pili bitti herhalde diye kilit deligine soktum girdi icine ama dönmedi en az 5 dakika denedim sonra esimi goruntulu aradim acilmiyo dedim.kocam da anlam veremedi karsi kapinin kilidini denemek icin gecerken arabanin plakasini kameradan gördü bu bizim araba degil dedi o arada arabanin sahibi geldi allahtan yabanci biri degildi ayni okulda calisiyoruz da hirsiz faln sanmadi. Sonra arabayi baska yere cektigimi hatirladim
Meldanurak Bende sarma içi hazırlayıp yaprakların sonuna kadar sarıp pirinç koymadığımı farketmiştim🥲😁