edudu Herseye limon sıkıyorum nerdeyse. Bide çay. Ilk hamileligimde cay konusunda cok zorlansamda birakmistim. Ama bunda birakamiyorum malesef.
bingaling562 edudu çay o kadar zararlı mı ki? Günde 200 mg kafeini geçmediği sürece içilmesinde bir sıkıntı yok diye biliyorum.
kizinaasikanne Gokturkmom_ Normalde asla kola sevmem de içmem de ama hamilelikte vazgeçemiyorum 😭😭 bir yudum içiyorum ama bırakamıyorum
meryys Gokturkmom_ Ya reklam gibi olmasında ben dürümle bağımlısıyım tavuk dürümü ama yemiyorum tavuklar hormonlu olduğu için en azından hamilelikte yemeyim diyorum 🤣 birde benim favorilerim tüm gün menüleri kek pasta magnolia 🤣🤣
ZehraErva erikarpuz neden maalesef ki :) hamburger burgerdan falan yemiyorsanız gerçek köfteden yapılan yerler var
ebrusariii Ay allahım yorumları okuyunca biraz rahatladım😆 çok nadirde olsa canım cips çekiyor yiyincede vicdan yapıyordum ama genel olarak yeniyormuş😂😂🫶🏻
ozgeccakir Bende normalde pizza pek yemezdim ama hamilelikte acıkınca direkt aklıma pizza gelmeye başladı. Siz nasıl yiyorsunuz salam sucuk oluyor ya içinde zararı olur mu ki ?
Siiimsim Kaşar peyniri ve tahin 🤣 kaşık kaşık tahin yiyorum bir de geceleri sürekli kaşar ve son günlerde yanında peynir yiyorum 😅