anonimm066 Kızlar bu aralar karnımda kasıklarımda böyle kramp gibi hep bir ağrı var ve mesaneme baskı hissediyorum sanki tuvaletimi tutmuşum gibi sürekli idrara çıkıyorum bebek büyüdüğü içinmi acaba sizlerde yaşıyor musunuz?
annebebekelo anonimm066 merhaba 14+2 ben de yaşıyorum🥹 Sürekli değil ama gün içinde ara ara oluyor. Rahatsız edici ama sanırım normal bilemiyorum 🥹🥲
Zbyd3 anonimm066 bencede aynısı 16+4 deyiz bi kaç gündür özellikle bu geceden beri tuvalete gittim sürekli sıkışmış gibi gidiyorum azcık yapıyorum sinirim bozuldu kaç kere uyandım . Kasıklarımda da bi ağrı var anlamıyorum büyüdü in galiba
anonimm066 Zbyd3 bende seninle aynı durumdayım gece sürekli kalkıyorum büyük ihtimal normaldir ama doktoruma söyleyeceğim yinede enfeksiyonmu diye de korkuyorum
Zbyd3 anonimm066 enfeksiyon vardı benim akıntı koyu renkte sarı yeşil gibydi bide idrar rengim koyu çıkıyordu toz kullandım biraz geçti son bi kaç gündür de sutu fazla içiyorum akıntı rengi idrar rengi normale döndü enfeksiyon yok dıye düşünüyorum ama bilmıorum daha 4 haftam var 20 haftaya gelince detaylıca gidicez ancak o zaman soylerım ama normal galıba . Göbeğin sertleştim i