MerveNural Mrb kizlar detaya girmiyorum çünkü hastahaneye erken gittiğim için cok zor geçti benim için. Ama kesinlikle yapmaniz gerekenler şunlar; nefes alip vermeyi cokk iyi yapmaniz sancilari karsilamaniza yardimci olacak derin nefesler 30 sn süren sancilarin hislerini azaltiyor. Surekli hareket halinde olun asla yatmayin açılma ilk gebeliklerde cok gecikiyor malesef o yüzden yürüyün, cömelin... 1 cm le aksam 5 te yatis yapıldı. Ve erkesi gun yani bu sabah 9 a kadar anca oldu doğumum. Ikinmak cokkk önemli nefes egzersizlerinizi iyi yapin darisi hepinizin başına insallah.
MerveNural Habibedrmn suni sanci hic almadim kendi sancilarim vardi gittim 1 cm acilma oldugunu soylediler tum sanciyi hastahane de cekmek asla akıl kari değildi yanlış yaptik. Dikişim ebe nin dikkatsizligi sebebiyle biraz fazla oldu zorluyor acikcasi
MerveNural Habibedrmn saat basi alttan muayene oldum 3 cm de takili kalinca cildirdim sezeryan diye yalvardim ama annem ikna etti en son nişan gelince ikna oldum falan filan