Hllylkc Kızlar tam 33 haftayım sabah sezeryana gireceğim bebeğimin suyu tamamen bitmiş dualarınıza talibim 🥹😢
Mor-kelebek Hllylkc rabbim yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt inşallah 🤲🏻🌸
minikmucizemm__ Hllylkc rabbim kolay doğum nasıp etsin herkese sağ salim al kucagina 🙏🏻 Allah yardımcın olsun 😊
Ehjfjsjs Hllylkc sağlıkla kavuşun canım USG de mi belli oldu bittiği yoksa sızıntı şeklinde mi hissttnz
fatmaanuurr22 Hllylkc doğum yaptın mı canım? bebişin nasıl sen nasılsın stres yapma inşallah herşey yoluna girecek 🙏🥹
Ehjfjsjs Hllylkc bende 21 günlük oldum canım doğum yaptm bizimde USG de belli oldu suyum bitmis sana sormusum üstüne başıma geldi :)
egeansea Hllylkc merhaba öncelikle geçmiş olsun küvoz süreciniz oldu mu kaç gün sürdü? Cevaplarsanız çok sevinirim
Hllylkc egeansea Teşekkürler 🌸 Küvez süreci 3 hafta sürdü çok şükür sorunsuz geçirdik zorlayıcı bi süreçti ama
mavi123_ Hllylkc önceki haftalarda herşey normalmiydi suyu falan yani anidenmi bitti? Su tüketmeniz nasıl az mı içiyordunuz?
Hllylkc mavi123_ 28 haftadan sonra problemler başlamıştı karın çevresi gelişim geriliği su azalması vs Suyu çok içerdim ama benim kusmalarım hiç bitmemişti
egeansea Hllylkc tekrar tekrardan çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle deneyim yaşatmasın Endişemi giderip soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim