zelis_ugur96 Merhabalar. 34+5 haftalik hamileyim. Bugün kontrole gittim henüz baş aşağı pozisyonu almadığını söyledi doktorum. Sizin hangi haftalarda aldı acaba :)
Yeenniannee zelis_ugur96 benimde 34+2 makat geliş 26 haftadan beri öyle hala düzelmedi şuanlık sezeryan görünüyor doktorum bu haftadan sonra düzelmesi %10 falan dedi bekliyorum bende bakalım
Sudence_ zelis_ugur96 benim de sabah kontrolüm vardı günümüz aynı 31den beri baş geliş doktora makat gelişe dönmez artık dimi diye sordum dönmez muhtemelen dedi ama burda okuduğum kadarıyla 37ye kadar dönenler var
zelis_ugur96 Yeenniannee daha erken her şey olabilir dedi benim doktorum da normal dogum için olumsuz konuşmadı :(
Xxeson5 32 de baş geliş oldu değiştirmedi 35+3 teyim tekmelerden ayaklarının hala yukarda olduğunu hissedebiliyorum.. ama makat gelip 36larda dönen bebekler de varmış doktor dönme payı oluyor demişti
zelis_ugur96 Xxeson5 inşallah benim bebeğim de alır doktorum olumsuz konuşmasa da ister istemez biraz kafama taktim 🥲
Xxeson5 zelis_ugur96 döner döner hayırlısı ne ise öyle olsunn bebekler bizden daha güzel plan yapıyor bizimkine pek uymuyorlar🙈🌸
zelis_ugur96 Sudence_ evet bi arkadaşımın da bebegi baş asagiydi sonra tekrar döndü makat hale geldi daha sonra tekrar basasagi pozisyona geldi. Sanırım bebislerin keyfine göre 😊
annesininincitanesi zelis_ugur96 29’da baş geliş pozisyonu aldı şu an 35+5 hala baş geliş. Ama bu böyle kalacak diye bir şey yokmuş son zamanlarda bile makata dönebilen bebekler var dedi doktorum.
defnevedoruk zelis_ugur96 ilk bebeğim hiç doğum pozisyonu almadı hep makat gelişti ikinci bebeğim 20-21 haftadan sonra hep baş gelişti ama
Srfblt zelis_ugur96 benim 28.haftada bebişim baş aşağı pozisyon aldı bir daha dönmedi o şekilde normal doğum yaptım çok şükür 🤲🏻😇