LeylaCan kızlar benim bu testim ne anlama geliyor. sonuçlarımı bi türlü doktora gösteremedim perşembeden beri https://hizliresim.com/Ll0l2j
Eda0509 LeylaCan canım bu boğazda ve deride iltihaplanma yapan bir çeşit bakteri var sende. Tedavi olman lazım bildiğim kadarıyla ihmal etme
Mahidevran61 LeylaCan cnım b grubu streptokok bu bakteri bendede var bu herkeste oluyor anne için zararsiz ama dogum esnasinda bebege bulasirsa cesitli sıkıntılar oluyormus ya sezeryan oluyorsun ya da dogımda damardan antibiyotik verıyolar
LeylaCan Eda0509 benim vücudumda gül hastalığına benzer bisey cıkmıştı doktor kan tahlili bile yapmadan gönderdi cnm bu gl hstalığına benziyoo deyip uzatarak, dengesiz hala deli gibi kaşınıyorum
Zgekomur LeylaCan beta virüsü genelde onunla alakalıda ondan sordum Bende 2 gündür korkunç bir boğaz ağrısı var kulağıma vuruyor artık uyutmuyor beta mı acaba fln diye düşünürken görünce sordum 😔
LeylaCan Zgekomur çok geçmiş olsun eğer normal doğumu etkiliyorsa falan yoktur inşallah bi baktırsaydın canım 😟
Zgekomur LeylaCan Pazartesi gideceğim içmediğim ılık içecek , yapmadığım gargara kalmadı Allahtan ateş yapmadı ... sanada çok geçmiş olsun 💕🙏🏼
LeylaCan Mahidevran61 telefonla araraın dedi kac gun oldu herseferinde yarın ara diyor inanılmaz sinirliyim 👀