rabia5310 Ben unutup her yerimi elledim ama incirle ilgili bilgim yok ciğer dut çilek biliyorum ama incir de yapar mı?
QueenJ rabia5310 ay öyle bir şey mi varmış daha bugün yedim valla ilk kez duyuyorum 🫣 çileği de bilmiyorken yemiştim mutlaka dokunmuşumdur bir yerlerime de hurafe diyip üstünde durmamayı tercih ettim 😅
3boysmom rabia5310 kız yok niye yapsın ilk oğlumda çilekte elledim incirde yedim oğlumda hiçbişey yoktu yani😂 olucağı varsa olur leke zaten ama bunlarla bağdaştırmamak lazımm
nurssmom rabia5310 valla böyle birşey varsa kızım yandı koca hamileliğim şapur şupur incir yemekle geçti 😂
rabia5310 QueenJ bende var annem ciğerli eliyle kaşımış benim de ilk gebeliğimde dut yerken oldu kızımda var çileği sadece duyfum bilmiyorum inciri aklıma gelmedi yüzümü filan elledim hep inşallah yoktur öyle bir şey 😅😅😬
QueenJ rabia5310 ilk kez duyuyorum bir tek ciğeri biliyordum sonradan çileği öğrendim o kadar dut falan sizden duydum 😂
rabia5310 3boysmom ayy inşallah ya ne biliyim kız iki olay gelmiş başa ister istemez bağdaştırıyor insan 🤗
bartulies rabia5310 ay yok kız kocakarı hurafeleri ben incirde yedim et de ciğerde doğradım hiçbişey olmadı 😂
Kubraaa_o rabia5310 annem bana hamileylen. Görümcesi ve eltisi incir getirmiş ağaçtan koparıp. İzin aldınız dimi leke olmasın diye sormuş, aldık demişler ama almamışlar. Sağ göğüsümde incir lekesi var 🫣