Zeynebim Mutlugebis Allah saqlıcakla kucaqınıza almayı nasip etsin çok şükür sizin bitti benim yolun yarısı bile deqil 😂😂
Eymirinannesi Kızlar çok kötü kustum. Boğazım yanıyor yutkunamıyorum sanki boğazımda bişey var tahriş mi oldu acaba
ArzuHalilIbrahimParlak 7 haftalığım 3 gündür acıktığımı bılmıyorum hemen doyuyorum ama afedersınız 2 saate kalmıyor yediğim herseyı cıkarıyoRum kokular aşırı gelmeye başladı mutfağın yanından geçemiyorum resmen ac gezıyorum 😞😞😞
Senasehr ArzuHalilIbrahimParlak bende kokulara çok duyarlıyım komşunun yaptığı yemekten bile kusuyorum
Kezo Senasehr merhaba bugun doktora gittim sonuçlar güzel 6+4 deyim hem bebeğimi hem kalp atışı duyduk ağrılarda normalmiş rahim büyüdüğü içinmiş
Senasehr EdaNur01 benim ki de öyle olur Emin’im dramamine bile fayda etmediğine göre 🤦🏽♀️ Hayırlı olsun inşallah benimde sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kızım olur 🤗
Almilam Senasehr azar azar muz ve haşlanmş patates yemeye çalş canım cubuk kraker dene sonucta hamilesin bebegin yni olusuyor o yüzden bi sekilde yemen gerekiyor yada git acile serum taktr ondan sonra bak nasl yiyorsun
Senasehr Almilam evet çubuk kraker mideme iyi geliyor serum taktırdı doktorum 1000 lik pazartesi ama henüz düZelmedim patates ve muzu deniycem 🤭🤷🏽♀️
Almilam Senasehr canım ilk hamileliğimde bi ara bende öyle oldum sonra serum takldm 26 haftalk hamile cok sükur gece gündz yemek yiom 😂😂
Fatmaersen16 Benim de 5 haftalık daha ama çok agrılarım oluyor doktora gittiğimizde daha gözükmüyor birşey diyor ve progestan hapını verdi 10 gün sonra tekrar çağırdı bende bekleyişler içerisindeyim 😞
Fatmaersen16 Senasehr keşke yapabilsem ama ne yazıkki çalışıyorum . Bırakmayı düşünüyorum işi ama biraz daha geçsin zaman diye bekliyorum .