neslince Bebek için yeni doğan ve hastane için gerekli olan herşey hazır peki kendim için neler almalıyım pijama takımı , iç çamaşırı .. başka.?
buse2507 neslince ben emzirme sütyeni hastane de giymek için sabahlık takımı terlik taç depend vs aldım, hurma zemzem suyu felan da koydum hastane çantama bide nescafe koyacağım narkozu atmak için lazım olabilir
Busrabbygt neslince depend en önemli şey , pijama lazım ama elbise gecelikte çok kullanışlı oluyor.terlik çorap, sabahlık, emzirme sütyeni, kahve, kişisel bakım ürünleri, hastaneden çıkarken giyilecek kıyafet
neslince Busrabbygt Peki kaç adet alınmalı yani daha 21. Haftadayım biraz erken aslında ama bı yandan da alıp hazırda dursun istiyorum
Busrabbygt neslince benim ilk doğumum sezaryen oldu 1 palet götürmüştüm yanımda ama o kadar çok işime yaradı ki kanamam azalana kadar bi kaç paket kullandım iç çamaşırı yerine evde falan onu giyiyordum. Özellikle ilk 1 hatta işinize çok yarar. Ped gibi düşünün ilk gün çok kanama oluyor zaten. Yanınıza 1 paket götürseniz yeterli olabilir
nilsumm neslince Yani çok ta gerekli değil ama ben koydum hastane çantama bebeğimi rahat emzirmek için 🥰