kartanesi___ Doktorumdan memnunum ama doğumu çok pahalı yapıyor diye duydum (aynı şehirdeki hastanelere göre) ben de açıkçası daha uygunu varken gidip o kadar para vermek istemiyorum. Bir yandan da tekrardan doktor aramak kafamı karıştırıyor. Sizce başka doktor aramak için geç mi?
Cakalllsebahat-0 kartanesi___ kız yok ne geçi içine sinmiyorsa daha haftan erken değiştir gitsin. Ben 37 ye girecegım yeni değiştirdim doktoru😂😂
Kuromi kartanesi___ geç değil canım bende 24. Haftadan sonra doktor değiştim . Fiyatlar cidden çok aşırı pahalanmış. Gerçi şansıma devlette ki doktorumda iyi çıktı. Devlette doğum düşünüyorsanız 3 kere kayıt açtırmış olmanız yeterli demişti devlette ki çalışan sağlık personeli
minnosbirkiz kartanesi___ riskli bi gebeliğiniz yoksa geçebilirsiniz hiç bi problem olmaz bence, ben 2 doktor takipliydim, doğum yapmak istediğim doktor 28. haftamda izinden dönmüştü, doğuma yakın ona geçtim ve riskli gebeliktim, gayette güzel geçti sürecim ☺️
kartanesi___ minnosbirkiz çok şükür o zaman ya benim riskli gebelik değil de diğer özel hastanelere göre iki fiyat koyuyorlar değmez diye düşünüyorum yani isteğe bağlı sezaryen isteyeceğim
Kuromi kartanesi___ bazı yerlerde oluyor . 2 arkadaşım tek sefer gitti gün aldılar . Bazı yerlerde 3 kez giriş olması lazım diyor. Tabi bu giden arkadaşlarım biri acilden gitti doğuma girdi. Diğeri de muayene olayım diye gitti ne oldu tam hatırlamıyorum ama 3 gün sonraya gün verdi doktor.
minnosbirkiz kartanesi___ hiç bişey olmaz ozaman, bütçeniz nereyi el veriyorsa orada yapın doğumunuzu
Briahll kartanesi___ hahshd benim eşim de diyor ki değiştirirsek Ercan bey e ayıp olmaz mı😂😂 aslında ben memnundum doktorumdan ama son birkaç gün içinde birden fazla kişiden olumsuz yorum duydum, bianda bunları duymam Bi işaret mi acaba diye düşünüyorum😂
kartanesi___ Briahll olabilir valla ama yapacak bir şey yok dediğim gibi ben de doktorumdan memnundum ama mesela diğer özel hastaneler 15-20 bin arası yaparken bu 35-40’a falan yapıyormuş
Briahll kartanesi___ 15 20 bin çok iyimiş ya benim hastanede geçen sene doğum yapan arkadaşım 22 vermişti bu sene kim bilir kaç bindir. küçük bir yerde oturduğum için bir tane özel hastane var rekabet olmadığı için fiyat şişik muhtemelen.