Laydyg Göğüs kalkanı Ebebek’ten Baby markası mı yoksa Philips Avent mi önerirsiniz kullananlar yorum yapabilir mi ??
hatytuncer Laydyg daha kullanmadım ama bende uzun araştırmalar sonucunda Philips avent tercih ettim. Kullanan tanıdıklarım memnun olduklarını söylediler
ValideSultan Laydyg doğum yapmadıysan alma bence doğurduktan sonra ihtiyaç olursa al bana lazım olmadı mesela
Laydyg ValideSultan doğum yapmadım ocakta doğum. Bu göğüs kalkanını göğüs ucu yara olmasın diye kullanılmıyo mu
ElifBD Laydyg bende phılıps aldım ama hiç kullanmadım kayıyor akıyor hiç işime yaramadı düşündüğüm gibi olmadı daha çok göğüs pedi kullanıyorum
kubraer Laydyg normalde yapmıyor. İki kapağı var zaten biri süt biriktirmek için, diğeri de hava alması yara olması için. Eğilirseniz ya da uyurken süt geldiyse göğüslerinizden illaki akiyo
burcuo Laydyg Yara olursa hava alabiliyor, ben bir memeden emzirirken diğerinden de akan sütleri toplamak için kullandım. Hem de yarayı iyileştirme sürecini hızlandırdı.
burcuo Laydyg Avent akıtma yaptı ben memnun kalmadım. Ama ebebekten mycey diye bir marka almıştım hem daha uygun hem daha sağlam çıktı.