esraa65 Haftamdayım devlet hastanesinde renkli ultrason olmadığı icin yüzünü merak ettiğimiz ve anı kalmasını istediğimiz icin özel bi kliniğe gittik 2 gün önce. Yüzünü çok kısa bi an gösterdiği icin 2 gün sonra tekrar gel dedi kafası bir kaç gün önde diye beni sezeryana ikna etmeye calıstı ilerde idrar kacırırsın vajinan genisler falan dedi -bebeğin kilosu normal-bugün yine gittik daha karnımı acar açmaz karnın çok sert senin erken doğum riskin vardır dedi normalde ilaç yazardım ama devletteki doktoruna ayıp olur dedi dumura uğradım daha ultrasonu acmadan böyle şeyler söyledi bebeğin yüzünü gösterdi başka merak ettiğiniz bisey var mı diyince sağlığı dedim ona zaten 2 gün önce bakmışız diyor aşırı strese soktu niyetinin iyi olmadığının farkındayım, karnımda söylediği gibi bi sertlik şuan yok ama psikolojik olarak varmış gibi hissediyorum hastaneye gitmeli miyim? Anı kalsın diye gittik sinir stresle çıktık
aybalasmom esraa65 bence gitmenize gerek yok. Zaten sağlığını ve kilosunu gelişimini biliyormuşsunuz. Tavrı hoş değil evet, ama siz merak ettiğiniz için gitmişsiniz onu da gördüyseniz gerisini duymazdan gelin.
0Berfin0 esraa65 devlette isteğe bağlı sezaryen yapılmıyor ya büyük ihtimal seni korkutup kendine çekmek istemiş tam şikayet edilmelik bi doktormuş ben sizin yerinizde olsam şikayet ederdim
edabolukbasi3- esraa65 e devlette isteğe bağlı sez. olmadığı için seni kendine çekip hem hastane parası aldırcak hem kendi alcak normal öyle söylemesi
aybalasmom esraa65 bebişi görmüşsünüz, tek isteğiniz öyleydi o yüzden stres yapmayın. Tekrar özele gitmeyi düşünürseniz farklı doktora gidersiniz
ValideSultan esraa65 bugün bende gittim tam 27-0 bu gün 1350 gram gelişime göre 30 haftalık ters ben ilkinin normal doğurdum bunu da normal istiyorum doktor dönmemiş ters dedi o yüzden senin postun denk geldi ondan sordun canım teşekkürler