CerenMasal19 [silindi] 92 Temmuz. Yaşıt sayılırız. Gördüm hem şaşkın hem hayran 🫠 playlistime ekledim bulaşık yıkarken ne sarar varrryaaa😅
ValideSultan [silindi] kaç yaşındasın canım ben 41 🥺🥺 GirlandBoy_Mom nasıl yoksun ya 2000 modellerden misin sen yoksa 😁
Muallim3 [silindi] Çok severdim küçükken. 4 yaşındaydım, şarkıyı yarım yamalak yanlış söyleyip duruyordum. Babam en sonunda kasedini aldı bari doğrusunu öğren de söyle diye. 😂
[silindi] Muallim3 ahahahah karam aşkın sevgin bu mu 🥹🥹 ben zafer pekeri de çok severim biliyor musun 🥹
[silindi] CerenMasal19 hahshshhshs benim de temizlik playlistimde aşkım 🥹🥹 tuuuuuuutttt diye bağırırken süpürgeyi kedime çekiyorum 😂😂
ValideSultan Benim ilk araban 2004 modeldi yaaaa. 2000 liler bana araba modeli gibi geliyor o yüzden 😂😂
penbe_karisi 90 karda dogmadim ama 😁😁😁 barış Manço’nun Alla beni pulla beni , Mehmet Ağa şarkılarını beğeniyorum ♥️😍🥰
CerenMasal19 ValideSultan @[silindi] genelde 2000’ler çoğunlukta. biz 2. Çocuklara hamileyiz tabii onların şimdi ilk gebelikler 🥰