Fatmnrlndnz1 Arkadaşlar 4 5 haftalık hamileyim daha kese görülmedi 1 hafta sonra kontrolüm var idrar gibi kıvamı olmayan beyaz bi su gibi bişey geldi normal mi korkuyorum yardımcı olurmusunuz yaşayan biri var mı
Zge12 Fatmnrlndnz1 akıntıdır büyük ihtimal kuzum akıntı olması da normal bir şey inşallah keseyi görmek nasip olur
senos15 Fatmnrlndnz1 normal canım geliyor gebelikte o tarz akıntılar amniyon sıvısı o haftalarda gelmez korkma sakın bende yaşadım bir çok sefer diğer haftalarda da oluyor
myangelson Fatmnrlndnz1 normal akıntıdır daha şimdiden su falan gelmez bismillah yeni hamilesiniz. Doğuma kadar o kadar çok akıntı göreceksiniz ki… Kan olmadığı sürece korkmayın bu haftalarda
Fatmnrlndnz1 Zge12 su gibiydi renksız kıvamı olmayan sıvı bişeydi çok korktum internette hiç iyi şeyler yazmıyolar
Zge12 Fatmnrlndnz1 kuzum internete başım ağrıyor yazsan bile çok kötü hastalıklar çıkıyor kötü şeyler düşünüp kendini strese sokma için rahat etmiyorsa bi acile git istersen ❤️
ebruuuuuummmm Bende 5+2 deyim bir haftadır azar azar devam eden kahverengi akıntılarım oluyor vücutta kalan eski kandır dediler ama umarım ciddi bir şey değildir