yagmur11bebek 5hafta 4 günlük hamileyim doktora gittim ama kese gözüktü bebek daha yok 10 gün sonra tekrar gel dedi siz ne zaman gördünüz
Celestial yagmur11bebek hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin süreciniz. Keseyi 5+1de kesenin içinde kızımı 6+4te görmüştüm
mlke2906 yagmur11bebek Bende yarın gidicem ilk defa çok heyecanlıyım yarın 6. hafta oluyorum bende :)
myangelson yagmur11bebek ilk hamileliğimde 7. Haftada gördük bunda 4. Haftada vajinal.kese gördük 1 ay sonra çağırdı 8. Haftada direk kalp atışı duyduk
esocaan yagmur11bebek merhaba aynı duruödayım dün 5+3tü gittim kesem 9.6 mm ama ici boştu umarım dolar pazartesi tekrar gidicem
meryys yagmur11bebek 5 haftalikta benimde sadece kese vardı 1 hafta sonra bebegi gördük diğer hafta 2. Bebeği gördük
meryys meryys 6+0 da ama daha yeni başlamış dedi bir hafta sonra netlestirelim dedi bir hafta sonra 6+4cikti ultrosanda 7 haftalık olması gerekirken 7+1de de diğer bebeği görüp kalp atışını duyduk Benim 5. Haftada yuvarlak boştu yolk sac bile yoktu
yagmur11bebek Kızlar kesenin büyüklüğüyle bebeğin gözükmesinin ne alakası var bilmiyorum o yüzden sordum