zbydeekrmn Kızlar reglime 3 gün var kan verdim hamile oldugumu öğrendim doktor çok yeni dedi haftaya tekrar gel dedi iç çamaşırımı kirletecek derecede kanama gelmiş yerleşme kanamasımı bu
Srfblt zbydeekrmn benim reglden bir hafta önce gelmişti yerleşme kanaması o da böyle kahverengi leke tarzındaydı sadece 2 gün filan sürdü.
Busranur_mnts zbydeekrmn yine de gitmen iyi olur betaya bakılır artışı devam ediyor mu diye görünürse keseye bakılır
ebruuuuuummmm Kanın rengi önemli açık kırmızı renkli bir kansa tehlikeli olabilir ama pembemsi veya kahverengi ise yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ama siz şansa bırakmayan mutlaka doktorunuza danışın
Busranur_mnts zbydeekrmn canım direk betaya bakılacak demiceksin ağrım var söyle vöyle qbart biraz doktora yönlendirici ona dersin gecikmem var 1 hafta falan beta alıyor öyle
Busranur_mnts zbydeekrmn ya da şehir hastanesi falan varsa onların kadın doğum kısmı oluyor gebeliğim kanda çıktı lekelenmem var dersen heme sarı alanda muayene ediyorlar
Srfblt zbydeekrmn yok hayır yoğun değildi hiç, kahverengi leke tarzında bozuk para kadar böyle ara ara geliyordu