GozdeKB Kızlar söylemesi ayıp bugün kremsi beyaz bir akıntı geldi daha önce hiç böyle bir akıntı görmemiştim 28 Eylülde Pik görmüştüm gebelik belirtisi olabilir mi adetme 8 gün var
myangelson GozdeKB valla benim hem adet öncesi hem hamilelik öncesi geldi bu akıntı 😄 ama hamilelik olabilir tabi ihtimal var
Nur8893 GozdeKB Canım seninle bat aynı ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım hamile olduğumu öğrenmeden önce beyaz akıntı oluyordu hep .
Lovebaby27 GozdeKB bu 2 yıldır çok yoruldum canım 5.tedavim sonlara yaklaşıyorum artık eğer bu da olmazsa son tedavimi olucam o da olmazsa tüp bebek dedi doktorum çok kötü moralim gerçekten ve tek eşim biliyor kimse bilmiyor paylaşacağım kimsem yok
GozdeKB myangelson ay inşallah ya solda yumurtam gelişmişti orda ara ara batma oluyor gibi 28 inde pik gördüm değerlendirdim 29 u çatladı
GozdeKB Lovebaby27 benimde kardeşim dostum pek yok 2 senedir bende olumsuz gebelik yaşadım rabbine teslim ol o en hayırlısını verecektir ben öyle yaptım yapıyorum son gebeligimde ölü doğum yaptım 6 aylık Trizomi 18 çıktı alalım dediler aldırmadım rabbime buraktım o aldı emanetini 😔
Lovebaby27 GozdeKB oyyy sende neler neler yaşamışsın , inşallah hayırlısından bizlerede nasip etsin 🥹 bizim için doğru zamanı bekliyor inşallah Allahım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nur8893 GozdeKB Canım kimyasal olur anlamında demedim gebelik belirtisi olarak sayılıyor anlmadında dedim ☺️
myangelson GozdeKB yani ovulasyonda beyaz kremsi akıntı çatlama belirtisi oluyor yumurtlama olduysa da silik çıkma ihtimali var 😄 sen bugünü not al öteki yumurtlamadan 14-17 sonra adet olmazsan testler negatif olursa bugünün üzerine 14-17 gün sayip bakarsın 😄😄
Nur8893 GozdeKB Evet benim öyle olmuştu ama regl öncesinde de yaşanabiliyor . O yüzden net bişey diyemiyorum 🥲 Benimde bat 11 bel ağrısı yaşıyorum bugün başladı İnşallah sağlıklı güzel haberler alırız 🌸 ilk gebeliğim olucak Allah nasip ederse ilk kimyasal oldu maalesef .
Panikkedi GozdeKB GozdeKB benimle aynısın canım çatlama benimde 29 u kremsi benimde akıntım var ama az çok değil birde batmalar oluyor aniden arada kramp şeklinde birkaç saniye sonra geçiyor
GozdeKB Panikkedi gerçekten mi aynısını yaşıyorum belirti mi acaba bunlar keşke öyle olsa kimisi olabilir diyor kimisi erken diyor ama neden olmasın 🥰