iremiko_ 6+2 de başladı 2 gün sürdü 2 gündür yok ve korkuyorum kötü bişey yoktur dimi pazartesi kontrolüm var ama içim içimi yiyor
MadameTussauds iremiko_ Sükret bacim gelmesin bidaha 🥹 Bende senin gibi bulantim gecti eyvah demistim sonra bi basladi tekrar aman yarabbi kus kus icim disima cikti o yüzden merak etme geri gelecektir
iremiko_ MadameTussauds ya öyle tuhaf bir durum ki bi anda geçince insan kafayı yiyor şimdiden ne zormuş annelik ya
iremiko_ tugcelice07 dün ağrı da az oldu bende bugün ağrı olunca belirgin mutlu oldum. Tam şizoya bağladım aha
iremiko_ kalbimmmmmmmmmm yok bende o göğüs hassasiyeti adetimsi sancılar arada ama şey var böyle canım çok istiyor bişeyleri tam yicem hevesim gidiyor 😬
Fnur6435 iremiko_ tekrar hastaneye gittiniz mi? 1 hafta geçmiş üstünden. Benim de 6+5. Benim de 2 gündür belirtilerim geçti. Sadece kasık ve bel ağrısı var
aysct Benimde başlarda 1,2 gün sürdü bir daha hiç belirti yaşamadım. Şimdi 13. Haftaya giricem. Prenses hamilelik yaşıyorum resmen😂
iremiko_ aysct çok güzel annemde hiç bulantı vs olmamış belirti görmemiş bende sanırım ondan biraz hafif yaşıyorum