nur97 eco1727 ilk gebeligimde oldu ve kilo verdikce gitti diyebilirm boynumda vardı bu ikinci gene oldu gider mi bekleyip göreecegiz😅
Nrdnkrts eco1727 benimki doğumdan sonra döküldü ama kalanlar da olmuştu işin kötüsü oğlumun elinde de et beni oluşmuş doğunca gördük plastik cerrahide gidildi 3 5 yaş arasında getirin alalım sorunsuz zararsız bisey dediler
nur97 eco1727 dimi ya😅 bazı arkadaslar hamileligi cok sevse de ben dogan bebege bakmayı tercih ederim aynı bedende olmak bana zor geliyor nedense😅🥺
nur97 Nrdnkrts ya konuda görünce yazmak istedim benimde oglumun sırtında beyaz sekilde cıkmıs 3bucuk yasında cildiye ye mi götürmeliyim yoksa cocuk druna mı diye düsünüyordum nasıl bir yol izlediniz
azra01 Nrdnkrts ay görünce yazmak istedim de benim kızımın da göbek deliginde et beni var hangi bölüme götürmeliyim 3 yaşında suan
eco1727 nur97 bende hamilelikten önce öyle diyordum da şimdi ikinci çocuğu düşünemiyorum bile 😊hamileliği kolay geçenler şanslı
Nrdnkrts azra01 bizim doğum raporuna yazmışlar plastik cerrahi görecek diye o yüzden oraya götürdüm ben kendim için cildiyeye gitmiştim o da beni plastik cerrahiye gönderdi doktor tatile çıkmış randevu yok dediler bidaha gitmemiştim
nur97 eco1727 ilk oglumda 9 ay yatarak geçirdim ağrım vs oluyordu kalkınca plesenta asagıdaydı 2. Si her dk ayaktayım mecburen onu düşününce çoook kolay ama genede aynı bedende zor diyebilirim fikrim degismedi🙄