gizarden Kızlar folactive folik asit kullanıyorum ağzımda çok kötü ta var iştahsızlık var. Sizde de bu yan etkileri yaptı mı acaba ? Bir önceki hamileliğimde başka marka kullanmıştım hatırlamıyorum ama ozaman hiç böyle tat yoktu ağzımda veiştahım çok yerindeydi ilk 12 hafta
bingaling562 gizarden ben de folactive kullanıyorum hatta aç karnına alıyorum. Herhangi bir etkisi olmadı bende sıfır yan etki
gizarden bingaling562 ben de aç karnına alıyorum. İlk hamileliğimde iştahım inanılmaz yerindeydi şimdi su dan bile tiksindim ne yesem demir tadı var ağzımda ben de ilaçtan mı acaba dedim ama her hamilekik farklıymış belki ondan değildir 😅 tat duyum yok ya 7. Haftamdayım ama asla ta yok herşey saman gibi
Mara1 Bende onu kullanıyorum, bende biraz mide bulantısı yapıyor sanki ama bilemedim. Hamilelik sürecinden kaynaklı olabilir ben pek hamilelik semptomlarını göstermediğim için onu içince olduğundan ona bağladım.
bingaling562 gizarden benim Folik asit dışında da bulantım ve tiksinmem yok aslında. Hatta maalesef iştahım fazla açık 😅 dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor herhalde Folik asit bile etkiliyor bazılarını
gizarden bingaling562 ilk hamileliğimde benim de açıktı iştahım deli gibi su içerdüm her sabah nerdeyse bir ekmek yerdim yumurtalar sarelleeler 🤣 ama şimdi yemk için yiyorum çünkü ağzımdaki tat beni yemek yemekten nefret ettirdi. Demekki folik asitle alakalı değil inşallah biran önce geçer 😅