flz3576 11+1 olduk arkadaşlar en erken doğru şekilde nasıl öğrenebilirim devlet mi özel mi siz nasıl yaptınız
Busraaaakkk flz3576 12.haftamda ikili taramada doktorum kemik yapısına göre bi tahminde bulundu. Özel hastane bu arada. 14.haftamda da yine aynı tahminde bulundu erkek demişti bu arada ama en kesin 16-18 de belli olur demişti
Busranur_mnts flz3576 13 haftada özele gitmiştim kız dedi 14 de kontrole gittim yine kız dedi 17de devlete gittim kız dedi detaylıya gidicem değişmez inşallah 😅 bebeğin pozisyonuna bağlı olarak görünmeyebiliyor bazen
arilanki_ flz3576 cinsiyet gözüküyorsa özel hastane hemen söylüyor canım. bizimki erkek hemen gösterdi kendini acaba mı bile dedirtmedi 😂
Havin49_ flz3576 devlet çoğu asla 16 haftadan önce tahmin etmiyorum 14 haftalık devlete gittim doktor söyleyemem dedi ilgilenmedi 14+3 te özel de öğrendik cinsiyeti
Havin49_ flz3576 yani benim için çok önemli değil cinsiyet oğlumda 20 haftalık öğrendim özele gitme sebebim ikiz gebeyim bi sıkıntı çıktı devlet çok korkutunca oraya gittim sormadan doktor erkek dedi tabiki insan merak ediyor o ayrı bişey