Hanife_Eymen Hanımlarrrrr nolur pire için ilaç önerirmisiniz 6 aylık hamileyim eve pire gelmiş nerden geldi bilemiyorum çıtır çıtır yiyor evi ilaçlayacagız önerileriniz var mı??????
DarkLuna Hanife_Eymen pire olduğuna eminmisin kız pire eve değil insana gelir kan için pire beyaz kıyafetlere çok gelir yok etmek istiyorsan beyaz bişey ser pire ona gelir o bezi de köy makinaya yüksek derecede yıka az da olsa temizlenir
Edacck Hanife_Eymen böcek siyah olduğu için beyaz renk kıyafetlerde belli olur. Beyaz çarşaf ser beyaz giyin görünür o zaman. Çocukların atletini yavaşça kaldır bak kaşındıkları zaman görürsün.
ebrarkus Hanife_Eymen tek çözüm evi ilaçlatmak.. Çok hızlı ürüyorlar ama diğer bir alternatif olarak eve sirkeli su sık hiç değilse ilaçlatana kadar
[silindi] Hanife_Eymen evi sürekli sirkeli suyla sil pire gördüğün yere sirke sık. Ben o şekilde kurtuldum
Hanife_Eymen [silindi] işte sabah çocuğun üstünde gördüm tuttum öldürdüm dünde kanepede görmüştüm yakalayamadım
ebrarkus Hanife_Eymen ilaç firmasıyla görüşün bence. Biz öyle yapmıştık çünkü diğer alınan ilaçlardan pek bir fayda görememiştik