Aygunirmm Kızlarr. İlk gebeliğim dün sanırım nişanım geldi. 38+3 üm. Bel be sırt ağrımdan başka birşey yok. Sizler nişanınız geldikten ne kadar süre sonra doğurdunuz?
Gmoli Aygunirmm nişanınız nasıl bir şeydi afedersiniz iki gündür benden de parça parçça jel geliyor hafif sarımsı kan yok
kurtaricimelekk Aygunirmm sabah geldi akşam doğurdum ben ama herkesin farklı oluyormuş galiba Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🌸
Nurtuba4160 Aygunirmm bende de nişan pembe kan şeklinde gelmişti 1 gün sonra doğum yaptım ağrılarını takip et canım
kimchikimdi Aygunirmm Benim nisanim gelmemişti sabahına acilden giriş yaptım artık günüm geldi diye 😂 ebe alttan muane etti ilk defa akşamına nisanim geldi ertesi gün akşam 6da dogumum basladi 6:10-15 gece oğlumu kucakladim
Gmoli Aygunirmm günümüz de aynı benim de bel ağrılarım var bakalım hangimiz önce doğuracağız😂 sağlıkla inşallah
Aygunirmm kurtaricimelekk elbette ama dünden beri bir heyecan anlatamam 😅 genelde ilk gebeliklerde en erken nişan geldikten birkaç gün sonra doğum oluyo diye okudum ama hazırlıklı olmak gerekiyor dediğinize göree 🤭
Aygunirmm kimchikimdi ayy maşallah hızlı ilerlemiş süreciniz. Rabbim bana da aynı şekilde kolay sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallahh
kimchikimdi Aygunirmm Amin canım benim inşAllah bende şaşırmıştım ama suni sancı sayesinde hızlı ilerledi yoksa acikligim 1 2 cm idi
Aygunirmm kimchikimdi suni sancı nedense gözümü bi tık korkutuyor yaa. Rabbim hayırlısını kolayını nasip etsin tüm hamilelere inşallah
uykusuzann3 Aygunirmm olabilir benim nişan geldi sonrasında kasılmalar başladı gün içince ara ara oldu akşam şiddetlendi gece boyu devam etti sabah doğum yaptım. Allahım hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Zeytinlimon Aygunirmm 38+5 de nişanım geldi 41 de dr müdahalesiyle zorla doğurdum.Bir avazda kurtulun inşallah
ebruscan İlk gebeliğimdi çatı muayenesinden sonra nişan gelmeye başladı tam bir hafta sonra doğumum oldu. Yani uzun da sürebiliyor. Sağlıkla kolaylıkla olsun doğumunuz inşallah 🙏🏻
Aygunirmm ebruscan hemen gerçekleşmez gibi geliyo zaten şuan öyle sancı vs yok zaten. Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻