O kadar duygusal bir sabaha uyandım ki, yarın doğumum var sezeryana alınacağım. O kadar karşamaşık ve o kadar hızlı geçti ki günlerim, sağlıklı mı ile başladı korkular. Acaba kızım kardeşine ne tepki verecek ile devam etti. Ardından düşük olur mu ile progestan başladık, en sonunda bebeğin eşi aşağıda presenta previa tanısı kondu. Sevk gerekli dediler kan lazım doğum riskli falan filan düzel di mi düzelecek mi derken ilk tarih 6 Ekim ardından bir 10 Ekim tarihleri belirdi ama kızım tarihini kendi belirledi ve 4 Ekimde bize gelemeye karar verdi bizim evlilik yıl dönümü o tarih. Cidden karar verdi, çünkü biz ilk hamile olduğumda bu olasılığı hep düşündük acaba olabilir mi falan filan diye ama istemedik çünkü ona özel bir gün olmalıydı. Ama azalan suyum ve eski sezeryan yerimin incelmesi, sancılarımın yavaş yavaş düzene girmeye başlaması ihtimali sebebiyle doktorum azıcık öne aldı tarihi ve ben yarın iki kız annesi olucam 🙈 nasıl olucak ne yapıcam inanın bilmiyorum sadece çok korkuyorum iki çocuğa nasıl yetişeceğim, kızım kardeşine nasıl tepki vericek? İlk çiçeğimi bu telaşla üzmekten çok korkuyorum hele de incinirse korkusu bana çok ağır geliyor 🌸🙏🏻 ama kadınlar çok güçlüyüz bunu psikolojiyi de atlatabiliriz 🙈 demiii 🥰 benim gibi olan deneyimli anneler doğurmadan önce son çıkışta bana neler önerirsiniz 🌸🙈