ErsBegAs Anonimcik bence adettir cnm fazlalaşır bende de öyle oldu hatta günlük koydum.. sessiz sedasız geldi bir de sonradan arttı 2 gün öyle devam etti sonra birden bastırdı çokça geldi.. yerleşme ilişkiden hemen sonra gelmez, ella sa kanama yapmaz 🥰 hayırlı olsun adetin heheh
Anonimcik ErsBegAs şimdide durdu kuşum ya çok korkuyorum geldi böyle peçeteye sildikçe minik minik ama şimdide durmuş gelmiyor belim ağrıyor ay çok korkuyorum ya yerleşme zannediyorum veya ella sanıyorum 🥹
nurssmom Anonimcik bu kadar kısa sürede yerleşme olması mümkün değil ☺️ tedbirinizi kısa süre içinde almışsınız inşallah yumurtlamanız daha başlamamıştır ve hamile kalma ihtimaliniz yoktur🤲 bence eşiniz olucağını düşünmedi çok yeni doğum yaptığınız için. Ama yinede siz kendi korunma yönteminizi oluşturun kesinlikle demekki güven olmuyormuş ☺️
ErsBegAs Anonimcik kız saçmalama 🤣 yerleşme imkansız bak imkansız 🤣 döllenecek de zigot oluşacak da yerleşecek ohooo 1 ayın sonuna doğru yani ilişkiden sonra 😂 ella da yapmıyor biliyorum, ella düzensizleştirebiliyor ama ondan kesmiş de olabilir.. Ama bende de düzensiz geldi biraz geldi durdu sonra lekeden biraz daha fazla geldi sonra yavaşladı baktım günlük pedi doldurduğunda aaa regl bu dedim hatta başlık bile açmıştım
Anonimcik nurssmom evet eşimde aynen böyle söyledi neden daha önce söylemedin dedi halbuki geçen ay söylemiştim ama unutmuş çok çok korktum hala korkuyorum minik minik peçeteye kan geldi yerleşme sandım çünkü hemen ertesi gün hap içtim ama ona rağmen yerleşme sanıyorum veya ella mı kanama yaptı bilmiyorum kanama da değil lekelenme gibi geldi belim ağrıyor ama o lekelenme şimdide durdu peçeteye sildikçe geliyordu ay sizce medir
nurssmom Anonimcik doğum sonrası 6 ay ara kanamalar, lekelenmeler , zamanı gelmemesine rağmen adet, zamanı geçmesine rağmen adet olmamak normal hiç bişeye yorulmaz çünkü bir düzen olmuyor. Bence normal lekelenme yaşıyorsunuz temizleniyorsunuz
Anonimcik ErsBegAs ay çok güldüm ya 😁😁 ne bilim çok korktum yerleşmedir diye ama hala lekelenmem yok durdu gitmiş ne gelen var ne giden 😂
Sweetie_Little_Jean yani bence ella içmesenizde daha yeni kırkınız çıkmış tutması çok zor bir ihtimal. kendinizi bu kadar üzmeyin vücut hemen kendini toplayıp hamile kalamaz kolayca çok düşük bir ihtimal
Anonimcik Sweetie_Little_Jean bede de öyle ama doktorlar ve internette yazılanlar hemen kalınabileceğini söylüyor ödüm kopuyor
Anonimcik nurssmom umarım dediğiniz gibidir yerleşme değildir kızmayın korkuyorum diye hep yerleşme sanıyorum cuma sabaha karşı oldu cumartesi de yerleşme olmaz bence de 😁
Siyahbeyaz_ Anonimcik hamile kalma ihtimalin var kuzum eşin biraz düşüncesiz davranmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama doğumdan iki sene içinde hamile kalma olasılığı çok yüksek derler. emziriyoken ne kullanılır bilmiyorum kuzum doktora danışmak ta fayda var