Herkese merhaba hayat plan yaparken allahın yukardan gülümsemesiymiş derlerdi de sımdı anlıyorum ne demek istediklerini hersey 25. Haftaya kadar güzek giderken rahim kısalıgı nedeniyle agır medical tedavi aldım.Tam toparladık bebek en az 34 haftaya kadar idare eder derken 29+5 ve 29+6 da cok farklı sancı ve sanki sızıntı şeklinde su gelmesi ile hastane basvurdum oncelıkle ciger gelıstırıcı yaptırdıgım ıcın bir tık rahattım ama daha 1.5 kilo bebegım için cok endişeleniyordum.Artık suyum ve nişanım geldi zaten son 2 günü hastanede geçirdim durdurabıldıklerı kadar durdurdular ve sonra sancılar 5 dk 1 dustu.Hocam kontrol ettiğinde açıklıgım 6 cm oldugunu ve cok hızlı ılerledıgını lakin cocugun pozisyonu ve kucuk olmasından dolayı risk olabılecegını soyledı.İlk sezeryanımı hatırlamak bile istemıyırdum çok korkunc acılar cekmıstım kendımı şartlamadım bu sefer boyle olmayacak dedım doktorumuda bu konuda hep soylemıstım uyarmıstım agrı kesıcıler epiduraller hazırdı yani😅 ve dogum basladı epidural iğnesini asla hissetmedım dogum sırasında cekısme oldu ama ekıp okadar ıyıyıdkı hep beni oyaladı oğlumu gordugum an tum hersey gectı tabi hemen yogun bakıma kaldırıldı.ama degdi hayatımda gordugum en guzel manzaraydı.Sonra benım ılk dısıklerım kotu oldugu ıcın onu duzelttıler herkes sevecendi.Hemen agrı kesıcım. Yapıldı daha cocugumu goremedım.Şuan ilk yuruusmu yaptım okadar hafıf bir agrı ki kesınlıkle bir yastıkla vs yurumek cok avantajlı neredeyse 0 a yakın acı hissediyorum.Hem erken dogum yapmıs anneler hemde sezeryandan korkanlar ben bu kadar konforlu olacagını dusunmemıstım.Bebek ve kendı saglıgınızı dusunun ınanın gecıyor hersey.Sizden ricam sadece bebegıme dua edin isterse 1 sene kalsın evimize gelsin sonra 😔