Deniz12- 35 haftalık olduk hamileliğin başından beri enfeksiyondan kurtulamadim.Tuvalette kaldım resmen. Sık sık idrara cikiyorum. Doktorum fitil verdi değişen bir şey olmadı
Bada Less58 çok alakasız ufak bi kalp ritim bozukluğu ile acile gitti orada kan alıp test yapmışlar orada çıktı
Seciill400 Kelebek671 ilk gebeligimde çok oluyordum doktorum toz ilac veriyordu icince 3 4 saat lavaboya gitmiyorsun ve bol bol su içmek faydali 3 lt su 2. Gebeligimde hic idrar enfeksiyon olmadim çok su içiyorum o yüzden herhalde
srysmy Vajinal bölgede kasılma da idrar yolu enfeksiyonu belirtisi mi acaba zonklar gibi oluyor 2 gündür var böyle birşey yaşayan var mı 13+5 im bu arada
hellgirls27 srysmy rahim kasları genişlediği için anlık kasılma hafif kramp normalmış 13+5 benimde ☺️
Fatma_furkan1996 srysmy sedeff_98 Sydnr58 kızlar iç çamaşırlarınızı ayrı bir şekilde yüksek derece de yıkayın üstüne de ütüyü basıp o şekilde giyin ben bir süredir böyle yapıyorum iyi de geldi açıkcası
Fatma_furkan1996 Monarosa22 1 senedir çekiyorum bende fitil krem suda eriyen ilaç şuan biraz daha iyiyim büyük ihtimal dışarda ki tuvaletlerden oldu maalesef ne kadar girmicem gitmicem desem de mutlaka dışarda girmek zorunda kalıyorum bebek baskı yapıyor haliyle 😕
Monarosa22 Fatma_furkan1996 Bir alakası varmı ki ben normalde asla girmiyorum dışarıda tuvalete ona rağmen var ama
Fatma_furkan1996 Monarosa22 bir şekilde bir yerden enfeksiyon kapıyoruz tabikide eş’den de geçiyor olabilir bilemeyiz
Less58 Bada normal kan testinde yani hangisi oluyor bunj öğrenmek için bendde aynı durumu yaşıyorum da bizim burda hep asistanlar ilgileniyor nerden nasi anlayabilirim diye sordum