Merhaba güzel anneler. Çoğu insan yaptırdığı hediyeliklerden veriyor ama benim doğum sürecim farklı oldu ve hiç hazırlık yapma hevesim, vaktim olmadı. Perinatoloji servisinde bir ay yattım. Oradaki ebelerle konuşurduk onların hazır ikramliklari ama şu an bebeğim kuvezde ve 34 gün oldu henüz çıkış belli değil. Yeni doğan yoğun bakım servisindeki herkese hediye/ ikram bir şey yapalım dedik. Oraya yemek vs sokulmadigi için, çikolata kahve diye düşündüm ben ama eşim olmaz öyle diyor. Kahve dünyasından paketli kahve+ciko düşündüm. Hatta bana kalsa fincan falan da eklerim paketlere de isteme gibi saçmalama dedi beyim. Doktorumuz da var tabi bu grubun içinde… Bu arada eve misafir kabul etmeyeceğimiz için hediyelik herhangi bir şey yaptırmadım.
Perinatoloji servisine yemek ismarlayacagiz, taburcu olsun bebeğim bizi bekliyorlar. Bir de onların klasik pastalı kutlamaları oluyor her önemli olayda, bir de güzel pasta yaptırırız dedik. Eşim yoğun bakım servise de tatlı alalım ve anı kalacak, yenmeyen bir şey alalım dedi (ben iPhone 17 promax al hepsine, ömür boyu unutmazlar seni dedim 🫣). Kafam çalışmadi yahu🤦🏻♀️ ne yapılır önerilere açığım 👌🏻
Bununla mı uğraşıyorsun diyen anneler olur (burada lincin nereden geleceği belli olmuyor malum🙈) kafamı dağıtmak ve tamamen taburculuk sürecine odaklanmak istiyorum. aglamaktan daha verimli oluyor benim için bu tarz hazırlıksal süreçler.