Kfjfjfkfkfldkkf Kızlar göğüs pompasında çok kararsız kaldım tecrübesi olan olmayan yardımcı olabilir mi sizce Lansinoh eller serbest mi yoksa Mochi yeni çıkan momentum duo eller serbest mi ?
3boysmom Kfjfjfkfkfldkkf lansinoh çiftli eller serbest aldım ama henüz kullanmadım, oğlumda elektriklisini kullandım memnun kaldığım için tekrar bu markayı aldım. mochi duonun bazı yorumları kötüydü o sebeple
littlechick Kfjfjfkfkfldkkf mochi momemtum duo değilde diğer eller serbest modelini kullandım memnundum
Kfjfjfkfkfldkkf Emzirme haftası güzel de indirimler var 2 ürün arasında baya kararsız kalmıştım ama sanki Lansinoh a daha yakın gibiyim evet Mochi de bir kaç kötü yorum gördüm ondan kafam karıştı
Ozgekiz Kfjfjfkfkfldkkf ayy indirim nerede güzel kiz kardeş? Ben de düşünüyorum eller serbestlerden. Bugün hemşireler lansinoh ya da mochi dedi. Yani momcozy var ama 20.000 de çok geldi fiyat olarak bana 🤦🏻♀️
Kfjfjfkfkfldkkf Ozgekiz Ebebek ve Hepsiburada da baya indirim var stok olan mağazalar da var bakın kesinlikle fiyatlar çok uygun.
Kfjfjfkfkfldkkf Abs180220 Ebebek ve Hepsiburada da baya indirim var stok olan mağazalar da var bakın kesinlikle fiyatlar çok uygun.
littlechick cans7 kendi kendine oraya yapışıp kalmıyor ki. Çamaşırınızla sıkıştırıp sabitlemeniz lazım. İçinden ufak bi askı aparatı çıkıyor
cans7 littlechick hıı tamamdır o zaman çünkü bazı yorumlar gördümde tam vakumlanması gerek vs. Diye o yüzden tereddütte kaldım açıkçası.
littlechick cans7 yokk o biraz ağır zaten nasıl öyle kalıp dursun ki sadece iyice sabitleyin oynama olmasın yoksa akabilir sağarken sadece iyice sıkıştırmaya çalışın o kadar