Kizlar merhaba ilk hamileligimde sancim geldiginde gittim devlet hastanesine gece erken gittim sabaha kadar sanci cektim sabahtan oglen 2 ye kadar 10 tane stajer basimda ustumde deneme yaptilar falan o an hic dememisim ne oluyor ben denekmiyim diye yerlerde ıkındım bana zor gelmedi acıda cekmedim zaten o an hatirlamiyorsun bebegin kafasi gorundu dediler ama bebek gelmiyordu ebe bi geliyor kayboluyor falan tekrar geliyor çatın dar senin dedi bana doktorum bole bisi solemedi 2 yerde muayene oldum her ay kordon kısaligida var dediler bebegi belimde hissediyorum belim kopcak gibi ama gelmiyor en son suyu patlattılar birazda dikislerim vardı bebegim dogdu ama mosmordu sonra 2 dakika kucagima verdiler yuzunu bile gormedim kuveze aldilar sonra kalpte sıkıntı var dediler oksijensiz kalmis cocuk 1 hafta kuvezde bekledik ciktik ama ben 1 yasindan sonra farkettim 3 yaslarinda konusmasinda sıkınti vardi anlamiyordu bizi ben bu cocukta hep birsey var diyordum uyku hic yoktu sabahliyorduk 4 yil bole gecti 5 yasinda hala konusmuyordu tek tük krese gonderin gelisim geriligi var dediler bezide zor birakti ben cok yiprandim saglik kadar onemli birsey yok bu dunyada suanda 1.sinif hala daha hecelerde sıkıntıdayiz anlamiyor ben dogumda birsey oldugunu dusunuyorum ve suan yine hamileyim korkuyorum ayni seyler olursa diye normal dogum kadar guzel birsey yok acı yok tarifsiz bi duygu o an bebegini kucagina almak yine normal istiyorum tabiki dogalsa bebek buna uygunsa ama yine ayni seler olurda ilgilenmezlerse naparim bilemiyorum sizin basiniza bole birsey geldimi uzun yazdim hakkinizi helal edin