Tuba-Sahra Mervezngn nedeni yok canım kızım doğmak istemiş 27 .haftada makat gelişiydi herşey güzeldi iki gün önce karnım değişti meğer doğum pozisyonu almış sancim ve kasılmalarım başladı akşam gittim bebeğim rahim duvarını inceltmis 1 buçuk gün yattım sancılarım durmadı acil sezeryana alindim 39 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür şuan iyi düz 42 günlük olduk ☺
Derininannisi Mervezngn bebeğin duruşuna bağlı doktorun pekte yapacak bişeyi olmuyor görüntü almak için uğraşıyor ama görüntü verirse Bebek resmini çekip veriyor
24fatma Derininannisi cok iyimis bende hale hanima gidiyorum oda baya yogun oluyo randevu alip gitmeme ragmen hep yarim saat 45 dk en az bekliyoruz muane olmak icin serap hanım hem doçent hem renkli gösteriyo resim veriyo ücreti iyimis bence
Tuba-Sahra 24fatma güncel fiyatını bilmiyorum ben Kasım'da doğum yaptım normal 1800 sezeryan zorunlu sez. 2.700 istekli 3500 dün ama imkanın varsa git derim doktor ve hastane yüzyıla fark atar gerçi şuan nasıl bilmiyorum yüzyıl medisin hospitalken 2 doğumumu orda Neslihan şekerde yaptım sadece doktordan memnundum 3 sene önce görümcem yüzyılda yattı berbatti hem yenidoğan yogunbakim kuralları çok ağır bide arkadaşım bu sene erken doğum yaptı doktoru Esra hanımmis aramış açmamış o kadar gidip para veriyorsun doğuma gelmiyor ne üzücü bende 31 haftada doğum yaptım 1 defa gitmeme rağmen kimin hastasisin Tuba gümüş derdim aradinizmi dedi hayır dedim hemen aradılar onun talimatlarıyla işlem.yapildi ertesi gun hastanede görevi olmamasına rağmen sabah ve akşam geldi sonra gece 23.30 da doğum geldi 15 dakika içinde yanımdaydı
24fatma Tuba-Sahra doktorun gelmesi gerçekten cok iyimis benimde en cok istediğim sey o yüzyılda gelmiyolar doktorlar nöbetçi doktorda erkek. Siz böyle diyince gitmeyi düşündüm tuba hanıma dogum şeklim normal olursa eger doktorum girer cok cok iyi olur.
Tuba-Sahra 24fatma ewet canım calta iyi ve vicdanlı bı doktor beni hiç korkutmadi mesela hep sevdi benle birlikte üzüldü benle birlikte güldü benim doğumuma gelmeseydim ben daha çok zorlanirdim çok iyi bı inanan hala bebgimi muayneye goturdugumde görürse konuşur beni kızımı sever inan git böyle doktor var mı dersin seni yatağa kendi yatırir kendi kaldırır karnındaki jeli kendi siler senle annesi die eşinle babası die konuşur bebeğin her yerini anlatarak gösterdi bana mesela
Tuba-Sahra 24fatma üstelik hastanede doğum fotoğrafçısı ücretsiz albüm yapior sadece erken doğumda risk var die girilmiyor oda doğumdan sonra bı gün oda çekimi yapior
deletedmom832 Bende bu hafta serap hanıma muayene olucam bi kac arkadasım gitti iyi dediler...doktorum dan çok memnunum aslında sırf renkli ultrason için gidicem bakalım 🤔
24fatma Tuba-Sahra sezeryanda nasildi peki doktor dogumdan sonra zorlandin mi ? Seninde karnına bastirdilar mi pis kan çıksın diye
24fatma Tuba-Sahra Aaa gerçekten mi doguma fotoğrafçı giriyo o zaman bayan mi? Memnun kaldin mi cekimden görüntü albüm güzel mi?. Hepsi doğum ücreti içinde mi? Eşin yada yakının girebiliyo mu doguma?
Tuba-Sahra 24fatma canım benim sezeryanda sakinleştirici verdiler sanırım doğumdan sonra kendime gelmem çok uzun sürdü beni giydirdilerini filan hatırlamıyorum karnımda kum torbası vardı karnıma hiç bastirilmamis görümcem yanımdaydı sonra kendime geldim diğer iki sezeryanimdan daha rahat ayaklandim tek fark geç kendime gelmem oldu hiç bı sıkıntı yaşamadım çok şükür
Tuba-Sahra 24fatma ewet canım bayan fotoğrafçı doğum anı bebegi giydirme anı bide odada anneyle babayla çekim yapılıyor daha alamadım da bı arkadaş aldı çok güzel olmuş dedi doğum ücretine dahil inan doğuma eşin girebilior mu o konuda bilgim yok
24fatma Tuba-Sahra gidip muane olduktan sonra dogumla ilgili bilgi almak lazım o zaman daha detaylı hem fiyatlarda değişmiştir şuan eş konusunu falan sormak lazim fotoğrafçı olmasi cok iyi tekrari olmayan anlar çünkü 😄 sagol canım bilgilerin için güle güle büyüt bebisini 🐣😄
Tuba-Sahra 24fatma amin Allah razı olsun ewet canım öyle ben özellikle fotoğrafçı olsun istedim hoş olmasada arkadaşım doğum fotoğrafçısı o girecekti nasip değilmiş rabbim zamanında saglıklı doğum nasip etsin inşallah 💜aynen banada yazın giderseniz memnun kalırsınız eminimde yinede merak ediyorum yorumunuzu 😊😊