Çarşamba günü kontrole gittiğimde nstde düzenli doğum sancısı çıktı. Ama ben neredeyse hiç hissetmiyordum. Doğumhaneye alındım ve 3 tane sancı kesici serum verildi 4 tane hap aldım,nstde hâlâ sancı çıkıyordu. Panik yaptıkça sancım daha fazla çıkmaya başladı ve bende hissetmeye başladım. Hiç açıklığım yoktu. Acilen şehir hastanesine ambulansla sevkim verildi. Yola çıkmadan bir doz ciğer geliştirici yapıldı tam kan ve idrar tahlilim alındı. Şehir Hastanesi’ne ulaştığımda yine sancı kesici haplar verildi nstde her seferinde düzenli sancım çıktı. Bu sabah doğum olacak gözüyle baktılar ama açıklığım hiç yoktu. En son nstde sancı artık durmuştu açıklığım yine yoktu imza atarak çıkış almamı istediler ikinci doz ciğer geliştirici vuruldum hastane ortamı daha çok strese sokar ve riski artırır dediler. Zaten ben hiçbir sanciyi hissetmiyordum ve bebek asagiya hiç baskı yapmıyordu.Vajinal mantar enfeksiyonum var sanciyi onunla bağdaştırdılar.Bugün tam 35 haftalık olduk. Yarın tekrar doktor kontrolüne gideceğim nst çekilecek. Daha önce başına gelen oldu mu erken doğum riskini ne kadar erteleyebildiniz ?