elifsenadvrlmz merhaba iyi akşamlar hanımlar size bi sorum olcak benim kızım 3 yaşında 10 haftalık gebeyim sizce erken mi biraz süpriz oldu korkuyorum bende çok kızımla ilgilenemezsem üzülürse diye ikisine yetebilecek miyim sürekli kafamda böyle sorular var
cylnboran04 elifsenadvrlmz tam zamanı bence benim oglanlarin arasında 1 buçuk yaş var 13 haftalikta hamileyim
Zge12 elifsenadvrlmz kızım 3.5 yaşına yeni girdi pazartesi günü doğumum var banada süpriz olmuştu gebeliğim bu düşüncelere tüm anneler kapılıyor kuzum acaba ikisinede yetebilecek miyim kızım üzülür mü onu ihmal eder miyim bunun gibi binlerce düşünce ama rabbimin izniyle inşallah hepsinin üstesinden gelicez ❤️
Nrdnkrts cylnboran04 aralarında 1bucuk yaş olanda neler yaşadınız acaba aklı yetmiyor nasıl davrandiniz kıskandı mi sevdi mi bizimde 18 ay olacak aralarında
cylnboran04 elifsenadvrlmz zor oldu tabi çok şükür büyüdüler 6 ve 4bucuk yaşındalar şuan kardeşini bekliyorlar
elifsenadvrlmz yorgunannis aynen iyi gibi geliyo aslında arkadaş olurlar ikisi ama yinede korkuyo insan
mervesdoruk elifsenadvrlmz doğana kadar oğlum 5 yaşına giricek şuan 7 haftalığım aklı erıyor ve herseyi kendi yapabiliyor nasip böylemiş hayırlı zamanda gelsin bebek diye dua ettim böylesi hayırlıymıs 😍
elifsenadvrlmz mervesdoruk seninki iyi olmuş 5 yaşında herşeyi bilir çocuk benimki çok kıskanç bi çocuk bakalım nolcak
cylnboran04 Nrdnkrts ikiz gibi buyutum çok şükür öyle kıskançlık yaşamadık sürekli yanına koydum kardeş dedim öptü sevdi simdide büyüdüler evde kedi köpek gibi kavgaları var, 🤣😅😂
mlkunal elifsenadvrlmz merhaba benim oğlumda 2 yaş 3 aylık nisan Mayıs gibi doğumum var bakalım napacaz☺️ Çok kıskanç diyor ki bebek fotosu görünce ıııı pa paaa (vurma eylemi)🥺
kbrizm mlkunal durumumuz aynıymış :) benim kızım da 2 yaş 4 aylık 8 hftalık hamileyim mayıs başında doğum yapacağım bakalım neler olacak korkuyorum :)
Deletedmom_8793 elifsenadvrlmz kızım 26 ayını doldurdu ben 13+4 hamileyim doğum zamanı 33 aylık olacak bence ideal yaş ama zorluk olacak elbet özellikle yakınınızda kimse yoksa
Minkowski07 elifsenadvrlmz bende 19+5 haftalık hamileyim doğum yaptığımda oğlum 3.5 yaşında olacak korkularım var ya oğlumu üzersem onla ilgilenemezsem ikisine de yetemezsem diye korkuyorum ama Allahım güç kuvvet verdiği sürece üstesinden geleceğiz inşallah ❤️
dilek190 elifsenadvrlmz ideal yaş ben yapmasaydim dahada zor gelirdi diyorum planlıydı sükür istedigimiz zamanda yani ilk bebisler buyüdüler sükür seneye kreş vs geçer öyle