Eddie61 Kızlar 34. Haftadayım bebeğin tüm kıyafetleri yıkanıp yerleşti evi temizliyorm her gün bir yer yavaş yavaş yapıyorum. Valiz daha hazırlanmadı sizlerde durum ne
aybalasmom Eddie61 35. haftadayız çantası hazır, eşyaları hazır, beşiğini de kurdum yerleştirdim. Kızımızı bekliyoruz😍
Nazli_3009 Eddie61 bende kıyafetleri yıkadım ütüledim onlar hazır çantayı henüz hazırlamadım haftaya evi temizleyeceğim ondan sonraki hafta da çantayı hazırlarım muhtemelen
Zeynepow raksanayusifova ben de yarın 28 olacam. İki üç tane tulum var sadece başka hiç bir şey almadım daha 🥰 ama benim erken doğum riskim var umarım 37. Haftayı görürüz sağlıkla. Amin
Kadoliii 35 haftalığım bende bugün çantasını hazırladım diğer herşey hazır sanırım sadece evin temizliği var elimden geldiğince yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum gözümde büyüyor , ama sanki hep bir eksik varmış gibi hissediyorum :)
Nazz344 36 haftadayım kıyafetlerini yıkadım ütüledim. Bu hafta beşiğini felan kurucaz artık haftayada bi temizlik yaparım yavastan
Rabiadgdmr 34 +1 haftaligiz kıyafetler yıkandı utulendi geri kalan herşey duruyor doktor yat erken doğum olmasın dedi ama ev gözümde çok büyüyor Odası da inşallah yarın gelip kurulacak sonra yerleştireceğiz
demirrleydi_ Eddie61 bende 34.haftadayım 34+3 herşeyi hazır hastane çantası hazır ufak ufak evin temizliğinede başladım ama çok yorucu koltukları yıkiyim dedim ama sanırım yapamiycam beşiğini hazırlandım henüz tozlanır diye hastaneye gitmeden önce hazırlayıp gidicem
Kadoliii demirrleydi_ ben üzerine çarşaf serdim toz olmasın diye canım hazırda tutmak amaçlı aslında hazırlayabilirsin
demirrleydi_ Kadoliii bu hafta yine kontrolüm var pazartesi günü doktor kesin bir tarih verirse hazırlıycam henüz nevresiminide almadım gerçi kızımda erkenden hazırladım üstünü kapattım ama yinede kirlendi