ozklay ase_957 Amiiinn ammiiinn inşallah,Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, dualarım seninle. Haberini bekliyorum valla ♥️
ase_957 ozklay Umarım inşallah hissettigınız gıbı olur rabbımın bı bıldıgı vardır dıcez başka da bısey dıyemem kı
ase_957 ozklay Allah razı olsun hamişlerin duası kabul olur derler sence yarın kan versem tekrar çıkar mı 6 gün olucak
ozklay ase_957 Bence çıkar,daha önce kan vermiş miydin unutuyorum hemen 🫣 çıkmazsa eğer adet olacak mısın bir bekle bakalım. Geç döllenme olursa hemen kana geçmiyor, yaşamıştım çünkü
ase_957 ozklay 26 olucam bu ay sonunda aslında ben 9 ay önce bı gebelık yasadım düşük yaptım kürtaj oldum pekı ya sen
EmellC Gamzeee__ bende bu gece idrar tutucam diye sürekli uyandım. Ve 2kere test yaptığımı gördüm ikisi de pozitifti. Sabah yaptım sente erken gebelik testi negatif ama bu teste guvenemedim nedense bat yarın bakalim görümcez
ozklay ase_957 Aaa üzüldüm, sen zaten melek annesisin. Rabbim cennetinde bulustursun sizleri. Ben de 24 yaşındayım ilk gebelik
irmklcr meri_ benim de bat 6 bende dayanamayıp test yaptım dün erken gebelik yaptım bugün kaset test hatta kuruma çizgisi olabilir diye suya da tuttum silinmedi ikiside
ozklay ase_957 İstersen 1 hafta daha bekle bakalım adet olma ihtimalin var mı yok mu diye, belirtin var mı peki