Kamiledemiray Merhabalar, Fedi Ercan beye detaylı ultrason için randevu almayı düşünüyorum da fiyatlar konusunda bilgisi olan var mı
ikincibahar_08 Kamiledemiray teşekkür ederim bende ilk doğumumu medinovada yaptım özgür bey ve onur bey arasında kaldım ikisinden birine geçeceğim bende 🙌🏻
Kamiledemiray Evet yarın arayacağım ama öncesinde bir fikir sahibi olmak için sordum aşağı yukarı tahmin yürütebilirim biraz da sabırsızım galiba 😅
ikincibahar_08 Kamiledemiray merhaba hangi doktor acaba bende Kuşadası’nda yaşıyorum önümüzde ki ay yaptıracağım ilk hamieliğimde kadın doğumda yaptırmıştım memnun kalmıştım
Kamiledemiray ikincibahar_08 Aydın merkezde Fedi Ercan kendi doktorum önerdi ve olumsuz tek bir yorum görmedim açıkçası muhtemelen ona yaptıracağım
Kamiledemiray ikincibahar_08 kusura bakmayın yeni gördüm bildirimi Özgür Arısoy kendi doktorum bugün detaylı ultrasonu yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı doktor bey ve sekreteri sağolsun çok ilgililerdi gitmek isterseniz değerlendirebilirsiniz
Kamiledemiray Özgür Bey çok ilgili hamilelikten önce de rutin kontrollerimi o takip etti Onur Bey hakkında da sürekli olumlu yorumlar duyuyorum çevremdeki insanlardan ona giden anneler de var onlar da çok memnunlar umarım sizin için de her şey çok güzel ilerler